Gjør det selv Vinyl vindu installasjon

February 27

Gjør det selv Vinyl vindu installasjon

Vinyl windows brukes ofte som erstatning for gamle aluminium seg. Noen av vinyl Windows er at de redusere støy og energibruk, forbedre utseendet og øke egenskapsverdien til et hjem. De er også ganske lett å installere og krever ikke mye av å fullføre. De gjøre, men krever noen verktøy samt noen reparasjoner erfaring.

Instruksjoner

•Bruk et målebånd å bestemme størrelsen på vinduet. Etter å få den faktiske størrelsen, kan du justere bredden og høyden måling ved å trekke ½ tomme fra målingen. Bruk dette justert målet for installasjonen av vinyl-vinduet.

•Disassemble ramme trim vinduet og vinduet sashes. Bruke en hammer og en snuse bar å fjerne kantlinjen trim på innsiden av åpningen av vinduet og sett det til side. Etter fjerne vinduet sashes, trekke ut midtstripe mellom sashes etterlot de ytre kantene.

•Plasser nederst i vinduet vinyl med åpningen av terskel. Plasser den øverste delen av vinduet vinyl også ved å trykke det på felgens ytre kantlinjen. Kontroller at den hver del er passet perfekt. Skru vinyl vinduet deler på plass med skruen pistolen.

•Fyll mellomrom i vinyl vindu enheten med glassfiber isolasjon. Dette vil forsegle vindu enheten og nærliggende veggen.

•Sett sammen vinduet trim på plass. Bruk en trim spikerpistolen for å sette tilbake vinduet trim. Kontroller at trim er sikkert på plass.