Gjør det selv utsiden lys installasjon

October 3

Installere en utvendig lys er ganske mye det samme som andre prosjekt med lys-installasjon, bortsett fra spørsmålet om været. Fordi utvendig lys utsettes for fuktighet, er det dobbelt viktig å riktig forsegle alle wire forbindelser med både wire nøtter og elektrikers tape og riktig bakken krets. Utvendig inventar er designet for å være værbestandige, så ikke forsøke å bruke en indre lys fixture på en utvendig elektrisk.

Gamle festeanordningen

Slå av strømmen til eksisterende lampen på sikringsskapet. Bruke krets-tester for å sikre at strømmen er faktisk av. Fjern gamle kampen ved å løsne monteringsskruene holde den elektriske boksen i vegg eller tak og sakte senke den. Det vil fortsatt være tilkoblet med ledninger. Ikke angre dem før du har tatt merke til hvordan kampen er kablet. I de fleste tilfeller vil det være en svart ledning og en hvit ledning fra boksen elektrisk forbundet med wire nøtter til hvite og svarte ledninger i kampen. Hvis huset ledninger er gamle og fargen er uklart, satt et stykke svart elektriker tape på huset ledningen som er koblet til svarte ledningen fra kampen.

Forberede boksen elektrisk

Hvis kampen på en sidevegg utsettes for vær, bør du dekke boksen elektrisk med en skum-plast montering blokk før du installerer lyset, selv om det ikke var en montering blokk det før. Blokken passer over en elektrisk og kan kuttes på tilbake til følger konturene i fanget fasader. Sette en rekke selvklebende caulk rundt tilbake kanten av blokken på toppen og siden, trykk den over en elektrisk og ytterkledning, så legge en annen perle av caulk en søm på toppen og siden. La bunnen uncaulked slik at fuktighet å flykte.

Montere lyset

Det nye lyset bør ha en monteringsbraketten som passer over en elektrisk. Knytte den som instruert. Koble deretter svart-hvitt ledningene fra kampen til svart og hvit ledninger fra boksen elektrisk. Koble ledningene holder endene hverandre peker i samme retning og kronglete en wire mutter over dem begge. Pakk hele tilkoblingen i elektrikers tape. Pakk slutten av nakne kobber jording ledningen fra muren rundt grønne jording skruen på festebraketten. Tuck ledningene tilbake inne i boksen og sett festeanordningen til monteringsbraketten som instruert.