Gjør det selv soverom skapet arrangørene

November 2

Gjør det selv soverom skapet arrangørene

Skap arrangørene kommer i mange typer og stiler, men de ofte er relativt dyre purchase.Organization i skap behøver ikke innebære skreddersydd hyller enheter eller tilbehør. Huseiere som liker gjør det selv-prosjekter kan organisere sin egen skapet billig ved hjelp av noen fornuftige tips og forsyninger. Organisasjonen i dette området gjør det mindre vanskelig å finne et element når du trenger det, dermed starter dagen med mindre stress.

Instruksjoner

Bruk vertikal mellomrom

•Lagre sesongmessige klær, sko og andre elementer i klar plast oppbevaringsbokser. De stables effektivt oppå hverandre, derfor utnytte den loddrette plassen i skapet området.

•Label slutten av hvert oppbevaringsboks med en selvklebende etikett viser elementene i beholderen. Du kan også bruke et kartotekkort som du tape på slutten av boksen. En annen idé er å ta et bilde av hvert par sko og plassere den på slutten av boksen. Dette hindrer scurrying rundt å finne kompis når du er i et rush. Bildet kan du identifisere nødvendige sko raskt.

•Stack boksene på gulvet området. Legge varer som brukes sjelden eller sesongmessig nederst i stabelen, som vinter-gensere eller julepynt.

•Pile beholdere med objekter du bruker ofte på stabler. Dette forhindrer deg fra å måtte flytte bokser rundt å komme til et element som du bruker ofte.

Organisere klær

•Fjern alle klær fra skapet. Donere klær du ikke har brukt i et år. Reparere klær som krever en ny hem eller en løs knapp. Forkaste alle flekker, rippet eller slitt elementer.

•Hang klær elementene tilbake i skapet en om gangen. Starte med en kategori av klær, som kort-sleeved skjorter.

•Plasser alle Kortermet elementene i skapet, arrangere alle like fargene sammen. For eksempel henge alle hvite skjorter sammen, marine blå, beige, sort, pastell farger og brights. Dette lar deg raskt ta det du trenger for en anledning.

•Hang alle buksene sammen i den samme moten, begynn med skjørt, jakker og andre klær. Gjør dette, opprettes et profesjonelt utseende og organisert skap. Å sette sammen et antrekk som koordinerer vil være en rask prosess.

Tips og advarsler

  • Installere en annen stang å doble plassen i skapet. Dette er en rimelig måte å raskt organisere eksisterende plass. Det lar deg henge skjorter, jakker og gensere på topp stangen og den koordinerende bukser eller skjørt under den på lavere stangen.