Gjør det selv skapet organisasjon

January 17

Et velorganisert skap kan spare tid når dressing travelt. Å vite nøyaktig hvor en bedrift bukse dress og matchende bluse henger i skapet kan en person ta tak i elementer uten å måtte grave gjennom et rot av plagg. Organisere garderoben å oppnå dette. Skap organisasjon krever en person til å sortere gjennom eiendeler og komme opp med et system for dem. For eksempel hvis du delta partene ofte, holde kjoler, brytes og dekker nær hverandre.

Instruksjoner

•Fjern alt fra skapet. Noe som ikke lenger passer eller du har ikke slitt i året i en haug, ifølge "Mitt hjem ideer." Søppel elementene, gi dem bort eller selge dem. Dele varene du holde i bunker som gjenspeiler lagringstypen nødvendig (kastet eller hengende, for eksempel).

•Arrange elementer som går inn i beholdere i hauger av likheten. For eksempel plassere alle kjolesko i en haug og undertøy i en annen. Plassere varene i beholdere og plasser containere i skapet hvor du kan få dem lett. For eksempel plassere en boks av gensere på en hylle i midten vinteren slik at du kan hente fra boksen uten å måtte grave gjennom andre bokser.

•Slip over-det-dørs hengende stativet på toppen av skapet døren slik kroker peke inni skapet. Henge elementer som vesker, badekåper og jakker på krokene. Kroker holde grab-and-go elementer godt.

•Sett alle hengende elementer på kleshengere. Plass kleshengere i skapet. Ordne klær på en måte som fungerer effektivt for deg. For eksempel hvis du bruk visse klær for arbeid, heng alle elementene i nærheten av hverandre. Dette hjelper deg å finne det du leter etter raskere. Ikke heng for mange elementer i skapet. Hvis du ikke kan fjerne en kleshenger uten anstrengelse, er det for mange klær.

•Plasser et annet hengende bar under klærne på den første hvis du trenger mer plass til å henge elementer. Henge kortere elementer, for eksempel bukser foldet over, på lavere bar. Noen hengende barer bare slip mellom veggene, avviser måtte bore hull i veggen. Disse typer barer justere opp og ned lett siden de ikke er montert på veggen.