Gjør det selv sedertre Helvetesild

October 28

Hvis du vil installere sedertre Helvetesild til ditt hjem i taket eller vegger, finnes det et par ting du bør vite før du begynner. Sedertre Helvetesild (tak) og sedertre vibrering (vegger) vil vare i 20 til 30 år og gir full beskyttelse og skjønnhet hjemme, gir at de er riktig installert. Sedertre Helvetesild kan installeres av gjennomsnittlig gjør det selv hus i to til fire dager, avhengig av prosjektet.

Utarbeide overflaten

Om du installerer sedertre Helvetesild taket eller veggen, må du forberede overflaten som får den cedar dekket. Kontroller at det er ingen løse planker eller kryssfiner; i så fall å spikre med 8-penny spiker. Dekk overflaten med 15 følte papir for ekstra beskyttelse mot fuktighet trenger inn. Du kan også bruke house wrap for vegger og gummiert membran for taket; membranen vil forsegle rundt alle negler som trenge gjennom overflaten. Flash taket daler, overhand kantene, skorsteiner og taket til veggen kryss med riktig blinker. Galvanisert blinkende kan flekken cedar over tid, så velg rustfritt stål eller kobber blinker.

Taktekking med sedertre Helvetesild

Sedertre Helvetesild komme i 12-, 16- og 24-tommers lengder og ulike bredder. Fest en kritt linje fra kanten av taket og opp avstanden av at helvetesild. Når du plasserer den første raden i helvetesild, bruke ulike bredder av helvetesild, men holde dem alle stilt opp med begynnelsen kritt linjen. Spiker Helvetesild like over singel avsløre - området av den tidligere grus som vises. Tillate 4 til 6 inches av grus å avsløre og feste en annen kritt linje. Overlappe den neste løpet av Helvetesild over leddene som du installerer neste rad. Trim ryggen av taket ut med en cedar ridge cap. Hvis du vil behandle din Helvetesild med flekken, gjøre det før du installerer dem på taket. Dyppe dem i en bøtte med flekken og legge dem ut til tørk; Dette sikrer at hele singel er behandlet, tilbake og foran.

Veggen installasjon

Installere vegg Helvetesild/rister på lignende måte. Installere cedar hjørne trim på alle hjørner og blinkende over Vinduer og dører. Snapper din første linjen fra bunnen av veggen, og Installer den første raden av helvetesild. Spør din lokale jernvarehandel kontorist å velge riktig spiker for din sedertre Helvetesild; Hvis neglene er for stor, kan de dele helvetesild. Bruk en barberhøvel kniv til å kutte dine Helvetesild størrelse.