Gjør det selv runde puter for en krakk

July 5

Gjør det selv runde puter for en krakk

Alle som har brukt så mye tid på en bar avføring eller andre løvtre avføring vet de kan bli ubekvem etter en lang tid, fordi de ikke gir mye støtte for bakre la alene korsryggen. Selv om du ikke får tilbake støtte fra en krakk uten lener den mot en vegg eller endre avføringen helt, kan du gjøre det mer behagelig å sitte på ved å lage din egen runde puter. Bruke gamle madrasser og andre gamle men holdbart materiale å gjøre prosjektet bærekraftig samt praktisk.

Instruksjoner

•Measure omkretsen av avføring du ønsker å gjøre en pute for. Opprett og kutte ut en sirkel sporing med skrap av avførings diameter.

•Plasser sporing på en gammel, tykk skum madrass. Bruk markøren eller blyant merke sporings omkrets på skum, så kuttet skum sirkelen ut med en skarp kniv. Tynnere egg sprinkelkasse-stil madrasser er også akseptabelt, men du kan måtte skjære ut flere "pute" for å stable dem oppå hverandre for å lage et behagelig sete pute. Bruk lim til å holde flere puter sammen.

•Skjære et stykke stoff store nok til å dekke helt skummet cutout. Plassere pute i midten av stoff og vikle stoffet rundt pute slik at kantene på stoffet er samlet under puten. Trim overflødig stoff med saks, og bruk en nål og tråd for å sy stoffet kantene sammen.

•Sew pute "bånd" til puten hvis ønskelig med en nål og tråd bør du vil binde pute til avføring slik at den på bedre. Bruke alle typer stoff bånd du liker, men slitesterke stoffer, som med stoff puten er best. Plasser pute på krakken å test din nye krakk pute når du er ferdig med søm.

Tips og advarsler

  • Skum fra gamle sofa puter er et annet alternativ for å lage runde skum sitteputer.
  • Selge din DIY sitteputer på craft messer og loppemarkeder.
  • Tykkere, mer slitesterkt stoff er bedre, som det vil ikke slitasje så lett fra konstant sittende og bevegelse. Prøv denim materiale, kordfløyel eller noen andre slitesterkt stoff.