Gjør det selv romerske Blinds

August 30

Skreddersydd romerske blinds kan være dyrt; gjør dem selv er et levedyktig alternativ til bryte budsjettet. Romerske blinds kan være sydd i løpet av en helg av alle som har en grunnleggende kunnskap om søm.

Måle vinduet

Måle bredden på vinduet og legge til en tomme for søm kvoter. Måle høyden på vinduet og legge til syv inches. Klippe stoff og fôr til disse målingene.

Konstruksjon

Fest stoffet og fôr med høyre side sammen.

En dekorativ touch vil gjøre ferdig romerske blinde mer interessant. Tegne et mønster for kamskjell eller poeng jevnt fordelt til bredde måling av skyggen. Eksperiment til mønsteret er tiltalende. Spore dette mønsteret ved fôr siden av stoffet. Skjær rundt linjene. Sy trim rundt kamskjell hvis ønskelig.

Sy stoffene sammen forlate en seks-tommers åpning øverst for å snu. Klipp langs kurvene i kamskjell før du slår. Turns høyre og trykk sidesømmene og nedre scalloped kant. Sy sammen åpningen på toppen lukket.Sy krok og loop tape på den øvre kanten på siden fôr. Den andre siden av krok og loop tape brukes på montering bord.

Legge romerske blind ansiktet ned på et bord. Starter på toppen av kamskjell eller poeng, gjør en blyant merke på hver side. Måle opp fem inches, så en tomme merke hver side. Fortsett måling og merking på samme måte til toppen av skyggen er nådd. Brett og sy en tomme delene danner en fold på fôr side.

Sy ringer folder på fôr side langs bredden av skyggen. Beholde avstanden jevnt fordelt langs bredden av skyggen, begynner og slutter med en ring på hver utenfor kanten.

Telle antall rader i Ringenes og kutte ledningen for hver rad, en og en halv ganger høyden på den romerske blinden pluss bredden målingen. Start nederst på hver rad og tråden ledningen loddrett gjennom ringene. Tie ledningen sikkert til ringene på bunnen av skyggen.

Skyv en tre dowel gjennom bunnen fold romerske blind å holde den blinde solid.

Montere og installere det romerske Blind

Skjær en 1-tommers av 1-tommers montering bord det samme vidde som romerske blind.

Stift den andre delen av krok og loop tape på forsiden av montering.

Fest skruen øynene til bunnen av montering linjeavstand samme distanse som radene i ringer. Tre ledningene gjennom skruen øynene og binde endene av ledningen sammen. Fest den romerske blinden montering styret.

Bruke skruene som fester montering styret til vinduet. Koble en ledning klamp ved siden av vinduet å vikle ledningen rundt for å holde blinde i åpen posisjon.