Gjør det selv Patio foss fontenen

January 30

Lyden av rennende vann kan gjøre selv den minste terrassen til en fredelig oase innbydende fugler og sommerfugler for en nærmere titt samtidig støyen av trafikk og stemmer. En liten tabletop patio foss fontene bringer den rislende lyden av rennende vann, mens en større kan ta en rolig vann hage.

Bord og vegg henger fontener

De grunnleggende elementene i en foss fontene er en base beholder, vann-pumpe, slange å bære de pumpede vann til en høyde slik at den faller tilbake til beholderen base, og noe å holde slangen i ønsket høyde. For en tabletop foss fontene, vil noen vanntette, ikke-porøse beholder gjøre, sammen med en liten nedsenkbare fontene pumpe som kan fås på de fleste hage forsyning eller tropisk fisk butikker.

Starte liten; en miniatyr foss fontene for patio produsere hyggelig resultater samtidig som du kan eksperimentere med fontenen design og montering. For en tabletop fontene, vurdere unike beholdere som en liten, uthult Logg foret med plast eller en dekorativ suppe tureen. Klart glass eller plast er ikke attraktiv siden vil du se vannpumpe.

Fleksibel kobber rør eller lengder hul bambus kuttet fra store polakkene kjøpt i en hage butikk kan skjule din vann rør. La vannet faller inn i beholderen med en fargeklatt eller kjøre vassdraget gjennom en rekke bambus lengder eller antall mellomliggende små beholdere holdt sammen av tunge kobbertråd til å utvide sin muntre tilbake til beholderen base.

Frittstående fontener

Konstruere din stående patio fontenen i permanent plassering, fordi selv beskjeden båter er ganske tunge gang fylt med vann. Sjekk din hage forsyning butikken for en solid beholdere for å støtte en frittstående patio fontene, inkludert keramikk plantasjeeiere og birdbaths. Utforsk jernvarehandel for flere alternativer som gammeldags galvanisert washtubs eller husdyr feed hyller. Blomsterpotter, terrakotta takstein eller biter av skorsteinen influensa kan gjøre en attraktiv kurs for fossen.

En høy frittstående fontene krever solid støtte. Vurder å bruke base og stang fra en gulvlampe (med ledninger fjernet) eller en coat rack loddrett rammeverket som du kan bygge en høy cascade.

Patio foss hager

En foss fontene kan bli en rolig vann hage med tillegg av vannplanter. En base beholder holde 1 gallon av vann kan støtte en plante som vannlilje eller lotus. Med en større beholder, legge til andre dekorative planter eller selv edibles som peppery salat grønn, watercress. Tie cut-off tå på et gammelt par strømpebukse over inntak til vil vannpumpe hvis du sammenlegge planter å din fontenen, slik at biter av skitt eller blader ikke tette linjen.