Gjør det selv mus utryddelse

January 9

Mus befordre sykdommen. De ødelegge mat og eiendom og har vært årsak til mer enn noen få fryktelig skriker. De er naturlig utendørs dyr, men høstens kjølig vind anspore ofte jakten på varmere omgivelser. De presse gjennom det tiniest åpninger og, en gang i hjemmet ditt, begynner deres regimet av ørsmå terror. Synet av deres avslørende slippe har forårsaket mange et hus å søke tjenestene til en profesjonell exterminator. Men du kan gjøre det alene hvis du er tålmodig og kan magen avhending av død mus du finner i din feller.

Instruksjoner

•Kontroller bygge grunnlaget for åpninger rundt rør, vent og verktøy. Forsegle alle åpninger større enn 1/4 inch; kobber mesh fungerer for de fleste stillinger. Sjekk dører og Vinduer for trangt.

•Still mousetraps mot veggene og i avsidesliggende områder der mus spor, avføring og skader er synlige. Plasser feller 6 til 10 fot fra hverandre og sjekke dem daglig. Flytte dem hvis du har ingen aktivitet etter noen dager.

•Plasser kommersielle mus agn i områder der mus spor, avføring og skader er synlige. Bruk sabotasjesikre stasjoner hvis du har barn eller kjæledyr. Sjekke agn daglig, og levere den til fôring stopper.

Tips og advarsler

  • Lagre tørket korn og kjøtt produkter i glass krukkene, metall beholdere eller andre gjenlukkbare lufttette beholdere.
  • Eliminere mus-skjule rot.