Gjør det selv murstein landskapsarbeid

September 29

Gjør det selv murstein landskapsarbeid

Murstein landskapsarbeid tilfører et snev av eleganse og appell til tunet eller inngangen. Hvis du gjør det selv er prosjektets finner du at murbygning landskapsarbeid enklere enn du kanskje tror. Mange stiler og utførelser kan forbedre utseendet av ditt hjem. Selv om du kan lage intrikate design som krever kutte murstein i ulike former, er enkleste planen en som trenger ingen kutt. Kurv veve walkway er en dekorativ, lett design som krever ingen kutte.

Instruksjoner

•Hammer innsats i en rektangulær form der gangveien skal og tiltak for å sikre at begge sider har samme lengde og perfekt parallell. Tie hyssing fra en innsats til neste å gjøre en rektangulær boks. Dette blir omrisset av din gangvei.

•Dig ned 8 inches i disposisjonen, ved hjelp av en spade. Skråningen din gangvei en fjerde tommer per fot bort fra huset for å tillate drenering. For eksempel hvis din gangvei 8 fot lang, bør din murstein skråningen 2 inches fra begynnelsen til slutten. Fjerne store klumper av smuss og rusk fra området.

•Practice legge din murstein. Sett ned en test lag av murstein i en kurv veve mønster. For dette mønsteret legger du to mursteiner loddrett, etterfulgt av to mursteiner horisontalt, Gjenta dette mønsteret til walkway er lagt ut.

•Lay din kanter. Dette er innsetting murstein på kantene og skulder ved skulder, gjør en kontur rundt test klossene du har lagt. Tapp murstein kanting lett med en gummihammer sette fast i bakken. Nå har du en ramme rundt din murstein gangvei.

•Fjern din test murstein, forlater kanting murstein på plass. Fylle plassen 4 inches dyp med knust stein. Tamp stein og lå landskap stoff over steinen.

•Fyll 2 inches av sand over landskap stoff. Starter i den ene enden, glatte overflaten i en tilbake og frem bevegelse, med en 2-ganger-4 eller en annen enhet. Dette er kjent som screeding. Sikre sanden plasseres i riktige skråningen nødvendig for drenering. Når fullført, skal sand 2 inches under toppen av murstein.

•Lay din murstein tilbake i depresjon, trykke fast plante dem i sanden. Murstein mønsteret skal selv med kanting helt over. Noen murstein kan kreve lys tappe med en gummihammer for å sikre dem i sanden. Bruk et nivå for å sikre at klossene selv og glatt.

•Spread sand over murstein og pensel eller feie det i sprekker til sprekker er fylt.

Tips og advarsler

  • Mens ikke helt nødvendig, tetting din murstein gangvei vil hjelpe det vare lenger.