Gjør det selv metall kanaler installasjon

August 18

Metall kanaler brukes for å flytte varme og kjølig luft fra oppvarming og klimatisering enheten rommene i ditt hjem. Installere denne kanaler er ikke vanskelig, men må gjøres en brikke om gangen. Derfor må du vite hvor mye kanaler er nødvendig for installasjonen, og der røret skal kjøre. Metall kanaler utføres vanligvis i kjelleren i et hjem eller på loftet, avhengig av hvordan huset er lagt ut.

Instruksjoner

Kjelleren installasjon

•Measure avstandene mellom hjemmet ovnen og de avslutning varme rør med et målebånd. Noter hva slags kanalen du vil bruke. For eksempel, er lav-clearance kanaler bredt men kort til å gi ekstra klaring. Runde kanaler installeres vanligvis avlegger grener fra den primære rør som fører fra HVAC enheten, fordi de kanne anfall mellom veggen studs å tillate for oppvarming av andre nivå gulv når HVAC enheten i kjelleren.

•Lay ut den primære kanaler i en rett linje forgreninger i to retninger fra ovnen. Denne primær duct bør forlenge lengden på huset. Legge den på gulvet kan du se fysiske hindringer som må omgås når rørledningene er installert.

•Posisjoner nødvendige rundt forgrening kanaler fra primære røret til deres endepunkt. Disse bør plasseres i rette linjer som mulig å lette installasjonen og hindre at luftstrømmen å være hemmet av mange vendinger og svinger.

•Løft primært rør på gulvet og koble den til varme uttaksrøret av ovnen. Primære røret skal skyve sikkert over uttaksrøret. Sikker primære røret til gulv bjelkene med treskruer boret gjennom montering tappene på hver side av røret.

•Skjære tilgang hull i sidene av primære røret med metallplater saks. Disse kutt må være på steder der de runde forgrening kanalene koble til den. Koble den runde rør montering flenser disse hullene med selvskjærende skruer.

•Løft runde rør på gulvet og koble røret til monteringsflenser. Sikre det på plass med selvskjærende skruer, og bruk deretter justerbar metallplater brakettene for å sikre runde røret til gulv bjelkene.

•Lage ruter i-vegg røret gjennom gulvet over deg til registre ligger langs hovedetasjens vegger. Sikre disse på plass med selvskjærende skruene, og koble deretter de loddrette rør til de forgrening kanalene med duct albuene.

Attic installasjon

•Lage ruter til primær duct tvers over loftet bjelker slik at den strekker seg over lengden på huset. I nytt hjem construction er disse kanalene vanligvis isolerte fleksible metall spoler, betyr at du kan vri seg rundt hindringer, om nødvendig.

•Installer forgrening kanaler av primært rør, sikre med tape, og deretter rute de forgrening kanalene til taket varmen registrerer. Fleksibel slange lysbilder over taket registrerer tett og holder trygt på plass uten å tape.

•Sett primære røret til loftet HVAC enheten utdata ledningskanal, sikre det på plass med duct tape.

Tips og advarsler

  • Holde inne sinn det korteste avstand mellom to punkter er en rett linje. Jo kortere ditt kanaler er, jo mer effektivt de vil kunne varme eller kult hjemme.