Gjør det selv klesvask rutsjebane

June 27

Gjør det selv klesvask rutsjebane

Klesvask rutsjebane kan være ganske praktisk når vaskerom ligger på lavere nivå av ditt hjem. Vil du glede i å kunne slippe tøyet i rutsjebane ovenpå, i stedet for synkende og stigende alle disse trapper hver gang du tømmer din hemme. Krever svært enkle materialer, denne tid og krefter lagring gjør det selv prosjekt kan legge til noen alvorlige sjarm til ditt hjem. Du kan installere Klesvask sjakten for å samsvare med utformingen av hjemmet ditt i en ettermiddag.

Instruksjoner

•Decide hvor du skal plassere dine Klesvask chute. Ideelle steder inkluderer i et kjøkken eller bad skap eller under en vask. Denne måten du ikke må bli plaget med kjøpe eller bygge og installere et skap til huset ditt Klesvask chute.

•Determine akkurat der du ønsker å kutte ut åpningen Klesvask sjakten. Før du klippe åpningen, gå til lavere nivå av ditt hjem og finne ut nøyaktig hvor i taket åpningen er plasseres. Bruke et målebånd for å måle avstanden fra veggene i hver etasje. Hvis plassere din Klesvask chute i et skap med vask, vil du sannsynligvis har rør som går fra en etasje til den neste som kan også hjelpe deg dømme den nøyaktige plasseringen der åpningen vil bli kuttet. Kontroller at du vil kunne kutte en ren åpning, mellom bjelkene, uten å forstyrre noen ledninger. Rør i veien kan innkvarteres.

•Bruk en stikksag å kutte av bunnen av en høy, rektangulær 13 gallon plast kjøkken søppel kan. Dette vil bli plassert i åpningen i gulvet til din chute.

•Du må en mal å markere akkurat hvor å kutte gulvet. Snu toppen av søppelet kanne og plassere den på et stykke papp. Nå inne og spore rundt innsiden av øverst søppelbøtta, merking papp med en markør. Klippe ut figuren med kjøkken hagesaks opprette malen.

•Determine hvis rør hindre vertikal nedstigning av sjakten. Klippe bort en del av sjakten opprette en vinkel eller bøye i sjakten, hvis nødvendig, for å imøtekomme rør. Klipp ut en stripe fra over front og trekantet figurene fra hver side, med poeng mot baksiden. Bakveggen av sjakten vil bøye for å legge på røret. Dette kan du måle hvor mange inches rørene er under gulvet i øvre nivå. Starter øverst midt på den ene siden av sjakten, mål samme antall inches ned og merke stedet med en prikk. Løft opp markøren og flytte det 5 inches opp og deretter vannrett til baksiden av siden. Merke det stedet på hjørnet av baksiden og siden med en prikk. Gjenta på den andre siden. Koble prikkene på én side med en rett linje og Fortsett merking langs den samme veien til du kommer foran siden. Gjenta på den andre siden. Koble de to linjene fra hver side med en horisontal linje over foran. Tegne en linje parallell til og 5 inches over linjen. Tegne en linje langs siden koble den øvre parallelle linjen til linjen bak på siden for å opprette en trekantet form på siden. Gjenta på den andre siden. Skjær langs linjene med din stikksag.

•Plasser malen på gulvet innsiden av kabinettet. Spore rundt malen på gulvet med en markør. Dobbel sjekk målinger for nøyaktighet, som om du gjør en feil, det vil ikke være enkelt å fikse. Bore pilothull langs innsiden av linjen der gulvet skal kuttes. Du kan ha å bore to hull som overlapper hverandre for å opprette et forrett punkt stort nok for sagblad av stikksag. Kuttet gulvbordet med stikksag opprette åpningen sjakten. Plass plast sjakten i åpningen. Leppe rundt overkanten av sjakten bør holde det på plass perfekt, men du kan sikre den med caulk hvis ønskelig.

•Gå til lavere nivå og duct tape rundt innsiden og utsiden sømmene på åpningen som du klippe ut foran og på sidene av sjakten, hvis du har innstilt sjakten å imøtekomme rør. Plass en stor runde Klesvask hemme på gulvet under sjakten å fange tøyet.

Tips og advarsler

  • For sikkerheten til barna eller noen barn besøkende hjemme kan motta i fremtiden, husk å barnesikker kabinettet. Et fall så viktige kunne alvorlig skadelig for helsen til barn og må beskyttes mot. Bruke barnet-bevis sikkerhet låsene.