Gjør det selv klær hjell

July 28

En hurtigtørkende rack for gensere eller fine stoffer kan være en dekorativ og funksjonelt tilbehør for vaskerom eller bad. Kommersielt tilgjengelige tørking rack kan vises spinkel og trenger å gjemmes når den ikke er i bruk. Et økonomisk alternativ er å bygge en enkel tørketid rack som kan monteres på veggen og malt for å matche ditt innredning. En innebygd tørketid rack gir fleksibilitet til å sammenleggbar lukket skal ut av veien, men plassert med god beliggenhet for enkel tilgang. Størrelsen på tørketid rack kan justeres hver familiens behov.

Materialer

Alt materiale som finnes i mange oppussing eller jernvareforretninger. Fire planker som halv-tommers tykke vil danne sidene av rammen. Alternativt kan en gamle tre bilderamme deles for tørking stativet. Måle innsiden av rammen og kuttet dowel stenger (3/8 inches tykk) å være litt lengre enn interiør målingen. Mål og klipp en tykk skive av tre slik at størrelsen på rammen eller, hvis ønskelig, lenger å imøtekomme tilbehør kroker eller knotter.

Ramme og Mount

Bore hull på innsiden av rammen til å betjene din plugger (to planker skal bores). Kontroller at hullene er jevnt fordelt for å lage enden, som på en stige. DAB litt trelim i hvert hull og hammer pluggene til plasser på en planke. DAB lim inn i hullene på andre planken og justerer disse hullene med pluggene før hamring på plass.

Spiker topp plankene for å fullføre rammekonstruksjon. Eventuelt fylle noen hull med tre kitt. Prime og male rammen og tre plate og la tørke helt.

Montering

Plasser rammen over tre skive og justerer hjørnene og sidene. Merk øverste kant for å feste en sash låser, som vil holde stativet lukket når den ikke er i bruk. Skru sash låsemekanisme til plate og ramme.

Merk interiør bunnkantene for feste to hengsler, som vil holde tørking stativet åpen. Skru hengslene på plass.

Merk de to sidene av rammen og plate for å feste en hengslet brakett eller kjede som opprettholder vinkelen på tørking stativet. Feste brakett eller kjede med eyelet og skruer.

Fest kraftig bilde hengere på baksiden av båren til å henge på veggen. Eventuelt installere kroker eller knotter under rammen for å holde tilbehør eller kleshengere.