Gjør det selv i bakken basseng Kit

February 24

I bakken basseng kits kutte kostnadene ved å ha et basseng som er installert i hjemmet ditt av tusenvis av dollar. Installere et svømmebasseng i hagen din er mye enklere enn du tror. Du kan bestille kit i bakken basseng. Forskning ulike kits på markedet for å finne en som passer best for dine behov.

Forskning

Selv om du lagrer en mye penger på er din i bakken basseng ved å gjøre arbeidet på din egen, det fortsatt en kostnadene. Forskning og hjelpe deg å forstå hva du trenger for din bakgård svømmebassenget og kostnadene forbundet med den.Forskning forskjellige forhandlere som selger i bakken basseng kits og avgjøre hvilken selger et kvalitetsprodukt til en rimelig pris. Se etter et selskap som tilbyr hjelp til å velge den riktige kit og vil hjelpe deg gjennom installasjonsprosessen. Spør om selskapet vil være tilgjengelig hvis du får problemer med kit. Selskapet bør også ha en rekke størrelser og stiler tilgjengelig for i bakken bassenget. Noen svømmebassenget kits er utformet for mindre områder for de med en begrenset mengde plass til bassenget.

Velg plasseringen

Du må velge en plass i hagen din for puljen. Velg et område som passer til ditt hjem og kan sees lett fra huset. Dette er en viktig sikkerhet bekymring hvis barn vil være svømming i bassenget. Velg ikke en plassering som er direkte under trær eller du vil fjerne bladene fra bassenget året. Trær blokkere solen fra bassenget.For å finne den perfekte beliggenheten, stake det ut og studere området for en stund. Avgjøre om nettstedet er synlig for huset og private fra naboer. Kontroller at det er nok plass i området til liggende rundt bassenget.

Bygge Inground basseng Kit

En gravemaskin er det beste valget for grave bassengområdet. Bestemme hvor dypt bassenget vil være på hver ende av nettstedet. Når området er utgravd for utvalget, kan du begynne å installere kit veggene. En rørlegger er nødvendig å installere avløp til bassenget. Når det er ferdig, er betongen helles inn i hullet til bassenget gulvet. Når duken er installert er bassenget fullført. Taktekking eller landskapsarbeid rundt bassenget er ferdig området og skaper vakre utendørs plass til familiens underholdning og avslapping.