Gjør det selv hyller

September 14

Gjør det selv hyller

Hyllene er en effektiv måte å organisere ditt hjem. I stedet for kjøpe hyller neste gang du føler trang til å få organisert, kan du gjøre dem selv. Hyllene er en grunnleggende trearbeid prosjektet som et hus kan gjøre å spare penger og også opprette lagringsplass som er tilpasset bestemte behov eller mellomrom. Disse gjør det selv hyllene måler 12 inches dypt, 24 tommer bred og 48 tommer høy. Du kan endre noen av delene opprette hyller som er perfekt for kravene til plass og lagring.

Instruksjoner

•Sett 46-tommers lang boards parallelle med hverandre med ytterkantene 48 inches hverandre på en arbeidsflate. Kantene skal ligge flatt på arbeidsflaten. Dette er sidene av hyller enheten.

•Plasser to 24-tommers styret over endene av sidene for å danne et rektangel. Kantene skal ligge flatt mot arbeidsflaten. Dette er topp og bunn styrene i hyller enheten.

•Stasjon tre avstand treskruer gjennom toppen og bunnen styrene i endene av sidene på hver felles med en skrue pistol.

•Sett inn en 221/2-inch bord mellom sidene slik at de er parallell til topp- og styrene. Dette er hyllene. Disse kantene skal ligge flatt mot arbeidsflaten. Endene av styrene skal flush med innsiden mot sidene. Plass en sokkel 12 inches fra innsiden øverst og en sokkel 12 inches fra innsiden kanten av bunnen.

•Stasjon tre avstand treskruer gjennom utsiden av sidene i endene av hyllene på hver felles.

•Paint samlingen med en pensel og tre finish. Tillate minst fire timer mellom strøkene hvis du vil bruke mer enn én. Vent minst 72 timer før du legger noe på hyllene.