Gjør det selv huset ledninger

April 9

Gjør det selv huset ledninger

Gjør det selv huset ledninger er ikke teknisk vanskelig, men kan være farlig hvis strenge sikkerhetstiltak og prosedyrer ikke følger. Installere en lys innslag eller uttaket er relativt enkle prosedyrer. Ledningsnett en ny effektbryter boksen, ruting et kabel gjennom en eksisterende vegg eller installere ledningene i et nytt hjem tillegg krever mer avanserte tekniske ferdigheter.

Instruksjoner

Sørg kretsen er av

•Før begynner noen hjem kabling prosjekt, kontroller at kretsen er deaktivert og uten strøm flyter gjennom ledningene. Den vanligste måten til deaden kretsen er å slå av lokale overbelastningsbryteren for at krets eller viktigste overbelastningsbryteren for huset. Kontroller at riktig krets er slått av ved å koble en lampe til denne kretsen før slå det av. Hvis lampen slås av, deretter er kretsen død. Hvis riktig breaker ikke kan bestemmes, slå av hovedhuset breaker. De viktigste breaker bør også slås av når ledningsnett blant andre breakers. Eldre boliger har sikringer som må skrudde og fjernet for å stenge kretser.

•Fjern lokket og trekke ut ledningene for lys fixture eller uttak. Lett innslag ledninger er vanligvis vridd og bundet sammen med wire nøtter som må skrudde. Ledninger er koblet direkte til stikkontakt eller bytte plate terminaler, selv om andre ledninger kan bli vridd sammen med wire nøtter i samme boks.

•Strip isolasjon av nye ledninger med en wire stripper verktøy eller tang. For å stripe isoleringslaget, grep verktøyet så det skjærer gjennom isolasjonen, men ikke gjennom kobbertråd inni. Skyv verktøyet mot slutten av ledningen og isolasjonen vil skyve bort. Minst en tomme av isolasjon skal kledd av så kabelen kan kobles til andre ledninger eller en terminal.

•Kople ledninger i boksen lys fixture eller terminaler av nye utløp eller lysbryter. Hold strippet endene av ledningene sammen inne en wire mutter og dreier mutteren med klokken. Koble en ledning til en terminal ved bruk Tanga til en liten hempe som passer rundt terminal skruen. Kontroller at skruen strammer i løkkens retning så det ikke vil løse loopen når innstramming. Husk å koble hvit, svart og grønn eller bare ledninger til hverandre med wire nøtter eller riktig stikkontakt eller bytte terminalene. Hvis feil ledninger er koblet, vil overbelastningsbryteren slås av umiddelbart når kretsen er aktivert. Svarte ledninger bære elektrisitet til en enhet, hvite ledninger bære den tilbake for å fullføre krets og grønn eller bare ledninger koble til bakken. Enkelte kretser har også flere røde ledninger, som bærer også strøm til en enhet.

•Skyv nøtter og ledninger, stikkontakt eller bytte forsiktig tilbake i boksen så skru på lokket. Gjør ikke makt ledningene tilbake i boksen eller ledninger kan løsne.

•Vri på strømbryteren og deretter slå på enheten til test krets. Hvis overbelastningsbryteren forblir på og lyset eller annen enhet fungerer, ble deretter ledninger gjort riktig. Hvis bryteren slår seg av umiddelbart, la den av, fjerne dekselplaten og sjekk ledninger for en løs ledningen eller feil tilkobling.

Tips og advarsler

  • Når du installerer en takvifte, light fixture eller andre enheter, lese instruksjonene for ledninger først og følge dem eksplisitt.
  • Aldri arbeid hjemme ledningsnett krets med mindre den riktige strømbryter eller sikring er slått av.