Gjør det selv hjemme vindu installasjon

October 30

Gjør det selv hjemme vindu installasjon

Ditt eget vindu installasjon er en stor oppussing alternativet, fordi windows er ganske enkelt å sette inn og ta bare ca to timer eller mindre å installere. Denne type prosjekt er en flott måte å spare penger siden du ikke trenger å betale for en profesjonell Windows installer. Og med nye energieffektive enheter, kan du forvente å spare en bunt regningene i både vinter- og sommersesongene.

Instruksjoner

•Measure lengden og bredden på vinduet åpningen. Registrer disse målinger og bruke dem som referanse når du bestiller det nye vinduet fra den lokale hjemme center eller vinduet forhandleren.

•Skjære bort alle reparer og rusk i stedet for det siste vinduet med verktøyet kniv. Bue ned metall flensene som er rundt det nye vinduet med en hammer. Bruke en fuger pistol for å reparer metall flens områdene. Dette gir en forsegling rundt vinduet og blokker air gapene mellom vinduet og vinduet innramming.

•Plasser vinduet til vinduet åpningen. Bruk et nivå etter lodd og som vinduet er rett. Du må ved hjelp av en venn for dette trinnet. Bruk tre mellomlegg for å gjøre hvilket vindu hvis nødvendig.

•Hammer negler som fulgte med kit gjennom metall vinduet flensene inn i rammen rundt åpningen. Dette vil sikre vinduet i stedet.

•Apply andre utsmykkes caulk rundt utsiden av vinduet sash enheten for å forsegle tilkoblingen igjen og fullføre installasjonen. Bruk en fuktig klut til å rydde opp overflødig caulk.

•Tillat caulk tørke i minst 24 til 48 timer før du bruker vinduet. Dette er et viktig skritt i å skape et permanent bånd, fordi etter et par timer tilsynelatende caulk tettes, men det er ikke helt tørt.

Tips og advarsler

  • Har en venn hjelpe du sjekker eller opprette levelness med ditt nivå og tre mellomlegg.