Gjør det selv hest gjerde

June 29

Gjør det selv hest gjerde

Det er flere design brukes for hest gjerde, inkludert piggtråd, vevd ledning og en rekke trematerialer. Hester har en tendens til å presse mot gjerder og nå hodet over toppen for å spise noen gress som er på utsiden av deres fortid. Derfor er gjerder av tre det foretrukne valget for de fleste hest kabinetter. Et gjerde laget av 6 x 6-tommers innlegg og 2 x 8-tommers styrene tilbyr et sikkert og trygt gjerde for hester.

Instruksjoner

Angi innlegg

•Prep 6 x 6-tommers innlegg av maleri 3 fot av en ende med to strøk med tre konserveringsmiddel. La konserveringsmiddel tørr før innlegg i bakken. Dette er å holde innlegg fra råtner i bakken.

•Still et 6-av-6 hjørne innlegg i begynnelsen av gjerdet ved å grave et hull 3 fot dyp ved hjelp av innlegg hull digger. Rullegardinmenyen innlegget i hullet med slutten behandlet, stroppen hvilket hjørne til innlegget øverst. Slå innlegget til en av sidene er parallelt med foreslåtte gjerdet.

Stå et sted innlegg opp rett før begge hjørne nivå bobler midtstilt og måke smuss inn i hullet rundt innlegget før det er 1/3 full. Stopp og tamp smusset hardt rundt innlegget mens du holder innlegget jevn. Fortsett fylle hullet og tamping skitt ned til hullet er helt fylt og tamped hardt og innlegget ikke flytte.

•Still et andre innlegg på den motsatte enden av foreslåtte gjerde linjen på samme måte som det første innlegget ble satt.

•Wrap konstruksjon strengen rundt ett av innleggene 2 fot av bakken så det kommer av forsiden av innlegget og kjøre ut strengen til innlegget på den motsatte enden. Snurp strengen sammen og vikle den rundt dette innlegget så strengen kommer over forsiden av innlegget det samme som det første innlegget. Binde strengen fast så det ikke synke.

•Bruk en av 2-av-8 styrene til mål for neste innlegg. Kanten av den 2-av-8 som skal bli naglet til hjørnet stolpe må selv med den andre siden av innlegget; den motsatte enden av 2-av-8 må komme til sentrum av neste innlegg. Midlertidig tack brettet på hjørnet stolpe, og angi den løse enden under strengen.

•Dig innlegg hull for neste innlegget der 2-av-8 endene. Sette post i hullet slik siden av innlegget vidt børster strengen. Angi innlegget på samme måte som hjørne innlegg. Når ferdig, bør kanten av 2-av-8 komme til sentrum av innlegget.

•Still alle innlegg for gjerdet. Bruk 2-av-8 styret for måling, gjør at kantene av det 2-av-8 midten av hvert innlegg. Kontroller at hver post vidt børster strengen, som er hvordan innlegg opphold på linjen.

•Decide der en gate plasseres og la 5-fot bred plass mellom to innlegg å kompensere for dette. 2-av-8 styret vil ende på ytterkanten av gate innlegg akkurat som med hjørne innlegg. Alle andre innlegg er å bli satt til 2-av-8 styrene i midten.

Feste styret skinnene

•Sett styrene til side av gjerdet som står overfor innsiden av hesten beite. Måler 12 inches fra bakken på en hjørnet stolpe og post neste i linjen, og tegn en rett linje over innlegget med den lille firkanten. Angi en 2-av-8 bord på merket på hjørnet stolpe og kjøre en 4-tommers galvanisert spikeren i øvre hjørne av bordet så styret kan pivotere på spikeren.

•Still den motsatte enden av 2-av-8 på toppen av linjen på neste post. Plass rett nivået på brettet å sjekke for styret blir nivå. Når nivå, kan styret bli naglet permanent på plass på både innlegg med fire spiker jevnt fordelt i en loddrett linje en tomme i fra slutten av brettet.

•Measure 12 inches opp fra toppen av nå nagle inne bunnen 2-av-8 og trekke en linje med square; gjør dette på både innlegg. Angi 2-av-8 på linjene, sjekk med rette nivå og nail brettet i stedet den samme som for nederst styret.

•Measure 12 inches opp fra andre brettet og gjenta akkurat som med lavere to styrene. Styrene må hver ha ene selv med den andre siden av hjørnet stolpe og den andre enden stopper i midten av det andre innlegget. Dette forlater ca 3 inches av innlegget stikker opp over toppen styret.

•Gjenta denne prosedyren gjerdet hele linjen til gjerdet er fullført. Når spikrer styrene til neste post i linje, pass og rumpe styrene til styret naglet til innlegget før det ender. Ikke spiker boards over 5-fot bred åpning ment for porten.

Gjør en Gate

•Skjære en 8-fots 4-ganger-4 i to gjør to 4-fots stykker. Halvert tre av 10-fots 2-av-8 styrene gjør seks 5-fots stykker.

•Lay 4-ganger-4 stykker parallelt med hverandre 5 fot fra hverandre og spiker en av 5-fots styrene nederst på den 4-av-4s, passende styret holdent på hjørnene av 4-av-4s.

•Measure for den andre og tredje 5-fots styrer den samme som for gjerdet styrene, og spiker dem på 4-av-4s. Snu porten og nagle resterende tre 5-fots styrene på denne siden nøyaktig motsatte av styrene allerede på plass.

•Drill og skru inn i 4-ganger-4 siden av gate to øye deler av hengslene, en mellom bunnen og andre brett og den andre skruen mellom de andre og topp.

•Brace porten opp i sted mellom de to 6-av-6 innleggene og justere høyden til styret skinnene på porten samsvarer med linjen av styret skinner på gjerdet. Drill og skruen pintle kroker i 6-av-6 innlegg matchende øye deler av hengslene. Løft porten og slippe hengsel øynene kroker. Fest gate låsen til motsatt side av porten og 6-av-6 innlegget.

Tips og advarsler

  • Bygge denne typen gjerde gjøres enklere med to personer arbeider sammen.
  • Husk å bruke strengen til innleggene. Prøver å justere innlegg etter sighting ned gjerdet vil forlate innlegg forskjøvet. Det er viktig at alle innleggene på en perfekt linje eller styret skinner ikke vil gå på flush.
  • Gjerdet kan males med to strøk med tre konserveringsmiddel ønsker du gjerdet har en naturlig tre farge eller male det med en forsegling maling primer og to strøk med maling.
  • Bruk pintle kroken hengsler på denne typen gate så porten kan svinge uansett, gjør det enklere å åpne når du går gjennom lede en hest.
  • Flere porter kan gjøres i et gjerde avhengig av dine behov. La en 5-fots åpning i innlegget linjen hvor en gate er ønsket.
  • Hester har en tendens til å tygge på tre gjerde; Derfor anbefales det ikke å bruke press-behandlet tre når du bygger en hest gjerde. Kjemikaliene som brukes i disse styrene kan være giftig for en hest.
  • Ikke spiker styrene til utsiden av gjerdet. Hester vil stadig skyve mot et gjerde; Derfor må styrene bli naglet til innsiden av gjerdet. Hvis spikret til utsiden, kan en hest presse styrene av, rømmer eller blir skadet på neglene.