Gjør det selv hastig fastsette for en lekk tappekran

September 24

Gjør det selv hastig fastsette for en lekk tappekran

En lekk tappekran kan raskt føre vannet ditt regningen å overflyt. US Environmental Protection Agency anslår at noen husholdninger kan miste opptil 10 000 gallon av vann per år på grunn av husholdninger lekkasjer. Du trenger ikke å kalle en dyre rørlegger for å løse problemet. Det er en gjør det selv rask løser en lekk tappekran. Dette er fordi fleste badekar tappekran lekkasjer skyldes en defekt vaskemaskin. Erstatte vaskemaskinen kan selv spare deg penger - både rørleggers avgifter og vannet ditt regningen.

Instruksjoner

•Shut av vanntilførselen til badekaret med Lekk tappekran. Det er to måter dette kan gjøres. En nyere hjem, se etter en forsyning ventil kuttet av for kranen sted på badet, kanskje i et tilbud skap. Roteres ventilen klokken for å slå av vannet. Hvis du ikke finner en separat cut-off ventil, er den andre måten å slå av vannet ved vannet for hele husstanden. I fleste hjem ligger den viktigste vann utkobling ventilen vannforsyning. Dette er vanligvis i plast eller betong på fronten eller side tunet.

•Fjern skruen dekker på kranen håndtaket eller håndtak. Disse små plasthetter dekke opp tappekran håndtak skruer og vanligvis forkledd som "Hot" eller "Kald" indikatorene. Sett kanten av en skrutrekker eller skarp kniv under dekselet for å lirke den av. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne kranen håndtaket skruen. Dra i spaken rett utenfor stammen å fjerne.

•Fjern første sekskantede mutteren på toppen av ventilen stammen. Dette mutter, kjent som pakking mutteren, holder de innvendige delene i ventilen stammen på plass. Fjerne andre sekskantede mutteren, som danner grunnlaget for ventilen stammen. Trekk stammen av kranen.

•Vri stammen over. Bruke den flat skrutrekkeren til å fjerne oppbevaring mutteren på bunnen av stammen. Fjerne tappekran vaskemaskinen. Bruk pensel til å tømme alle bygget opp kalsium innskudd eller silt. Sett inn en ny vaskemaskin kontakten skive. Sett i oppbevaring skruen og stram.

•Wrap trådene på ventilen stammen med rørleggers tape. Gjøre minst to svinger og klippe av eventuelle overskytende. Sett inn ventilen stammen socket. Skru med wrench. Lett smøre et lag med silikon fett på undersiden av pakking mutteren. Mutteren inn stilk og stram.

•Slip kran knotten tilbake over stammen. Sett inn og stram kranen håndtaket skruen. Trykk tappekran håndtaket skruen dekselet tilbake på plass.

•Restore vann.