Gjør det selv grus & konkret innkjørsel

January 2

Gjør det selv grus & konkret innkjørsel

Å ha en asfaltert innkjørsel er alltid bedre enn grus eller skitt innkjørsler. Asfaltert innkjørsel er bedre for biler som bruker dem fordi de er mindre sannsynlig å skade kroppen maling med løs flygende steiner eller rote med støv eller gjørme. Gjør det selv grus og betong innkjørsler er lett å bane og vil holde biler i god form over tid.

Instruksjoner

•Clear oppkjørselen å bli asfaltert. For best resultat, oppkjørselen må være fri for alle løse partikler og rettet til en flat overflate.

•Spread et lag med grus på oppkjørselen. Kontakt lokale grus tjenesten til å dumpe grus på oppkjørselen. Spre grus jevnt over overflaten. Bruke markører for å angi grensene for oppkjørselen din.

•Få eller opprette en betongblanding. Hvis du har utstyr for å gjøre din egen blanding, kjøpe Portland sement og sand fra din lokale butikk for hjem og hage. Sement og sand bør være 1:2 forholdet avhengig av størrelsen på oppkjørselen. Hvis du vil, kan du legge til grus blandingen til å ta opp mer plass for en billigere blanding. Tilsett vann til blandingen langsomt, kontinuerlig rører til betongen blir en tykk pasta. Hvis du ikke har utstyr til å lage din egen betong, kontakt den lokale betong tjenesten å gjøre det for deg.

•Spread betong over grus.

•Tillat betong tørke. Ikke kjøre eller gå over oppkjørselen i minst 24 timer som betongen stivner.