Gjør det selv gjerde planer

March 12

Gjør det selv gjerde planer

Det er noen grunnleggende gjerde stiler som du kan plassere på din egen. Delene som trengs for å installere gjerder, som innlegg, rails og plukket paneler, selges hjemme forbedring butikker. Det viktigste du må bestemme er hva slags gjerdet du ønsker å sette. Plukket og personvern paneler er installert på en lignende måte, og holde mennesker og dyr inn eller ut, mens rail gjerde er mer for indikerer grenser eller beholde bo lager.

Instruksjoner

•Measure panelet bredden hvis du installerer pickets eller personvern gjerde eller slat lengden hvis du installerer en to-slat eller tre-slat rail gjerde. Bruk dette målet som målingen på-senter for innlegg. Hvis du installerer delt rail fekting med endene av skinnene gå gjennom hullene i innlegg, må du måle lengden av skinnen og legge den til bredden på ett innlegg. Dette er fordi skinnene er ment å gå gjennom innleggene, ikke stopper halvveis.

•Plasser en eierandel på startpunktet for gjerdet. Dette representerer midten av det første innlegget. Mål fra den første innsatsen og plassere mer innsats på avstand nødvendig for hvert innlegg. Kjør hyssing til hver innsats og se ned linjen til sikre alle innsatsen kjøre rett. Flytte innsatsen for å lage en rett gjerde linje.

•Dig 12-tommers bred hull rett bak stakes med innsatsen som center guide. Hull måtte være dypt nok ta 6 tommer for grus og 1/3 lengden på innleggene.

•Kontroller målinger fra midten av ett hull til midten av neste ned linjen slik at avstanden er riktig.

•Legg 6 inches av grus hver hull og tamp den.

•Plasser innlegg i hullene. Pakke 4 stykker av hyssing rundt toppen slutten av innlegget og bruk den for å stake innlegg på fire sider. Bruk en nivå holde innlegg loddrett mens du setter dem.

•Mix sement med vann, som anvist på pakken, og hell den i hvert hull. La denne tørr for et par dager.

•La dele skinner inn i sporene på innlegg til slutt. Paneler eller slats, bore dem på plass på innlegg med 3-tommers skruer. La nok plass på hvert innlegg legge kantene på panelene på hver side av innlegget. Bruke et nivå for å veilede panelet til riktig posisjon etter boring i én skrue øverst. Når nivå, sy mer skruer for å feste den ned.