Gjør det selv garasje løsninger

May 1

En garasje holder en bil mot elementene og gir plass for lagring gjør det selv-prosjekter. Endre og oppdatere garasjen slik at den kan brukes mer effektivt. Løsninger for å forbedre en garasje kan løses med forsyninger fra et hjem og hage lager eller en garasje spesialitet forhandler. Noen standard husholdning verktøy vil være nødvendig i tillegg.

Instruksjoner

•Measure lengden og bredden på garasjen gulvet. Kjøpe nok garasje gulvfliser å dekke gulvet. Vaske gulvet i garasjen med såpevann, med en mopp og bøtte. Skyll gulvet med vann fra springen, med mopp og bøtte. La gulvet tørt. Plassere brikkene på gulvet, interlocking en brikke med neste, før gulvet er helt dekket. Trim flisene langs baseboards, med verktøyet kniv, fjerne overflødig flis materiale. Betong gulvet i garasjen er nå beskyttet.

•Løft opp opp garasjeporten. Fjern støv og andre forurensninger fra kanal på gulvet som døren går inn, ved hjelp av vann-fuktet tørkepapir. Hvis det er ingen kanal, fjerne støv og andre forurensninger fra delen av gulvet som garasjeporten setter ned på. Fjern papiret støtte fra en side av terskelen rennesteinen protector. Sted terskelen rennesteinen beskytter langs gulvet eller inne kanalen å holde støv og andre forurensninger fra innstigning garasjen. Lukk garasjeporten.

•Sort elementene i garasjen i tre hauger: verktøy og den tilhørende maskinvaren forsyninger, repareres elementer som gamle leker og disponibel elementer som kan bli kastet ut. Sette sammen to metall enheter og plassere baksiden venstre side i garasjen, og den andre på baksiden høyre side. Plassere alle verktøy og forbundet isenkram forsyninger på sokkelen til venstre. Plassere alle repareres elementene på brettet til høyre. Kaste bort disponibel varene skikkelig. Du har nå mer plass i garasjen for bilen, samt mer plass til å arbeide.