Gjør det selv dekk rekkverk innlegg

October 26

Dekk rekkverk gir en fysisk barriere ytterkant dekk. Rekkverket støttes av innlegg, vanligvis linjeavstand 6 til 8 feet et stykke unna. Optimalt, er dekk rekkverk innlegg satt på plass før du installerer de terrassebord floor plankene. Selv om en rekke teknikker kan brukes å installere rekkverk innlegg, er bolter dem direkte til den ytre kanten av dekk rammen en av de enkleste og mest effektive metodene. Innskjæring den nedre enden av innlegget hjelper for å stabilisere innlegget for en sikker og holdbar tilknytning til dekk rammen.

Instruksjoner

•Measure og mark ytterkanten av dekk rammen der du skal installere innlegg. Telle antall poster som trengs til å fullføre rekkverket. Angi chop saw til 90-graders kutt. Mål, mark og trim i 4 x 4-tommers innlegg til 38 tommer i lengde.

•Still sirkelsag lage 90-graders kutt, 1 tomme dyp. Bruk en snekker square og en blyant merke en vinkelrette linjen over innlegget, 6 inches fra nedre enden. Plass innlegget på en flat overflate. Bruk sirkelsagen for å klippe en groove over innlegget på linjen. Plasser sagblad 1/4 til 1/2 tommers fra det første kuttet, nærmere lavere slutten av innlegget. Kuttet en annen groove over innlegget, parallelt med den første sporet. Fortsette kutte parallelle furer fram den nedre enden av innlegget. Gjenta for å kutte riller i de resterende poster.

•Start innlegget så sporene er loddrett. Plasser tuppen av tre meisel mot bunnen av grooves, parallell til slutten av innlegget. Streiken slutten av meisels håndtak med en hammer til chip unna alle riflet tre, etterlot et glatt 1 tomme dyp hakk, 6 inches lang. Gjenta for å hakk lavere endene av de resterende poster.

•Plasser det første innlegget på kanten av dekk rammen, justert til posisjonering merke på rammen. Hvile toppen av hakket på kanten av rammen. Merke på midten av hakk delen av innlegget 2 inches og 4 inches fra nedre enden. Bore pilothull gjennom innlegget på topp mark. Bore ca en halv tomme inn i rammen. Plass en vaskemaskin på en 1/4-tommers lag skrue. Stikk skruen i piloten hullet. Skru med en socket skiftenøkkel. Må ikke strammes.

•Plasser snekker 's square mot siden av innlegget og toppkanten av dekk rammen. Juster plasseringen av innlegget, eventuelt så det er vinkelrett til rammen. Bore pilothull gjennom bunnen merke på innlegget, i rammen. Bruke en lag skruen, vaskemaskin og hylse, knytte innlegget nederst. Skru begge skruene som holder innlegget sikkert. Gjenta for å installere de resterende poster.

Tips og advarsler

  • Sjekk med din lokale bygge koden håndheving kontoret før bygningen for nødvendige tillatelser og høyde krav til skinnene. Redwood, sedertre eller press-behandlet furu eller furu brukes vanligvis for dekk rekkverk.