Gjør det selv Central vakuum bruker Shop Vac

May 22

Gjør det selv Central vakuum bruker Shop Vac

Shop støvsugere er stor for å suge opp grovere trebearbeiding prosjekter og andre hobbyer, men de er litt klumpete hjul i nærheten eller bære opp trappen. Du kan gå "sentralstøvsuger" ruten ved å kjøre rør fra hvor du holde butikken vac til stedene hvor du sannsynligvis trenger det. Som med de fleste rørledninger prosjekter, gjøres dette enkelt før du er ferdig med vegger og tak av ditt hjem eller workshop, men det er mulig å kjøre rør utvendig vegger hvis du ikke tankene utseendet.

Instruksjoner

•Plan rørene kjøre. Avgjøre hvor du vil tilgang plater for sentrale rørsystemet og måle avstanden fra der shop vac skal lagres til første plate, og avstanden mellom hver plate. Unngå en rute som krever rør bøye rundt vegger og tak.

•Installer innløp parentes i punktene der du har planlagt, monteres per produsentens instruksjoner på veggen studs, bruke tre skruer og en trådløs skrutrekker. Installere en treveis feie 90-graders kobling bak hvert klammer ved innsetting utgangen av delen feie inn i åpningen av braketten. Sørg for at koblingen feier mot plasseringen av vakuum, og ikke fra den.

•Starting fra plasseringen av vakuum, kjøre varme mot første uttaket tallerken. Anker røret til stenderne var nødvendig, bruker hengende parentes. Koble hver 4 fot lang til neste ved å sette inn endene av hver lengde i en kopling. Skjær røret kort med en banalisere så hvis det er nødvendig å passe inn i 3-veis koblinger. Ikke sement koblinger eller kontakt ledd på dette punktet, men gjør en tettsittende friksjon passer mellom alle PVC deler.

•Plasser en ende på enden av den siste tre-veis koblingen i røret kjøre. Installere innløp caps på alle viker ifølge produsentens instruksjoner.

•Sett shop vac slange til den første delen av PVC-rør som kjører, bruker en adapter hvis nødvendig. Koble shop vac og starte den.

•Going til hver vik ventilen igjen løfte av inntak ventil, koble de sentrale sugeslange til og kontroller at enden av slangen for sugekraft. Gjøre eventuelle revisjoner nødvendig å rørene kjøre hvis sugekraft er utilstrekkelig eller fraværende når som helst. Merk at det kan være noen lekkasje i systemet fordi leddene ikke er ennå blitt sementert.

•Vri av shop vac og gå tilbake gjennom rørene kjører, lime alle skjøter og koblinger med PVC sement.