Gjør det selv Carport Kit

November 11

En gjør det selv carport kit er en god måte å få bilen ut av elementene. En grunnleggende carport kan beskytte bilen din fra solskader, hagl og snø samt stormer. En carport kit er relativt enkel å reise. Med litt hjelp fra noen venner, kan du enkelt bygge denne enkel garasje i dag.

Velg Carport Design

Sjekk med din lokale bygningen koder kontor sørge for denne type garasje struktur er lovlig i ditt område. Du må også sjekke med din lokale nabolaget association før du sette opp en carport.

Bestemme hva kjøretøy eller kjøretøy du planlegger å huse under carporten. Hvis du planlegger å garasje en bobil eller andre kjøretøy under din nye carport, må slik at bakken plass.

Måle for å se om en tilgjengelig carport kit skal passe inn i ditt space. Vurdere om carport, spesielt en høyere en for et Fritidskjøretøy, skal hindre utsikt. Også se over at i carport ikke skal påvirke ledninger eller trær.

Velg typen taket du ønsker for din carport. Flat og gavler er populære, men det finnes andre alternativer. Du kan velge tykkelse eller måle av metall i taket. Du kan ofte velge fra en rekke farger for metall fascia trim og taket selv.

Legge grunnlaget for garasjen

Du kan forankre carport kit i en rekke måter. Du kan angi preformed betong hjørner og andre utpekte støtte av din carport. Du forankre disse med metall ankrene i bakken. Betong helles over forankret base rails er et annet alternativ. Et tredje alternativ er å bruke et Mantra Ray bakken anker boret dypt ned i bakken. Dette ankeret har en gjenget du knytter til base skinnene.

Oppreist Carport Kit

Angi alle bitene i carport ut slik de er lett tilgjengelig. Les nøye montering instruksjonene med garasjen.

Fest bakken skinnene til ankere. Sette oppreist innlegg i riktig sted i bakken skinnene.

Sette sammen bitene av truss. Noen kits kommer med takstoler allerede montert. Angi truss på plass slik at den er sikker på oppreist innlegg. Koble alle støtte stykker og klammeparentesene som følger med settet.

Fullfør carporten ved å legge metall som danner taket. Knytt fascia trim eller sidene.