Gjør det selv betong flekken fjerning

August 29

En konkret innkjørsel eller kjelleren gulv kan virke som solid og ugjennomtrengelig som rock, men det er faktisk porøse. Betong som ikke har vært helt forseglet kan plukke opp noen typer flekker nesten som lett tre kan. Hvis du har merket en oljelekkasje fra en bil eller en annen type flekken er marring din ellers uberørte betong, få flekken opp så snart som mulig. Jo lenger det sitter jo vanskeligere blir det å komme ut.

Absorbere overflate

Før du prøver å dyp-feilfri betongen, får flekken av overflaten. Selv om en olje stain synes å ha helt gjennomvåt og tørket, vil du vanligvis finne (ved kjører hånden over det) er at noen fortsatt sitter på overflaten. Tørke til olje er bare går å slipe den til betongen så, i stedet, dekke det med en tommers-dype lag av standard katten søppel og la det sitte i minst 24 timer. Tørket leiren i kattesand er en naturlig svamp, trekke olje og fett oppover og inn i leiren. Etter en dag eller to, måke opp olje-gjennomvåt søppel.

Dyprens

Det er flere måter å rengjøre dyptliggende betong flekker som gjenstår etter at du har rengjort overflaten. Hvilken metode som fungerer best i stor grad avhengig av betong og natur flekken. Prøv ett eller flere av dem til du finner hva som fungerer. Start med å spyling hele betong området. Dryss vaskemiddel over flekken, la det sitte i en time, og skrubbe den med en børste og slangen det av. Hvis det ikke fungerer, prøve en bleike løsning (1 kopp bleke 1 gallon av vann), skrubbing det på og la den sitte i en time. Du kan også prøve TS (trisodium fosfat), en kraftig pulverisert renere at du mikse med vann. Kontroller at gulvet er grundig skylt av alle andre rengjøringsmidler før du begynner, og følg instruksjonene nøye

Forsegle betongen

Når du har fått flekken opp, scrub betong brønnen med flytende dish såpe, skyll og tørk grundig. Når det er helt tørt, kjøpe en gjennomtrengende sealer for å hindre fremtidige flekker. Sealer er spredt på med pensel eller andre metoden (se instruksjonene på sealer du kjøpe), og gir en barriere mot både fukt og flekker. Kontroller at du er fornøyd med flekkfjerning suksess før du forsegle den, eller du skal være tetting i flekken.