Gjør det selv bassenget Chlorinator installasjon

May 16

Legge en pool bord eller pinne chlorinator til bassenget er et prosjekt du kan gjøre selv, og det er en av de første trinnene i å automatisere bassenget vedlikehold. Automatisk chlorinators levere klor til en angitt frekvens å holde sanitizer på et sikkert nivå for bading, og de eliminere "spiking" problemet med å legge store doser av klor for å få lave nivåer opp når du legger til kjemikalier for hånd.

Hvordan gjennomflytsenhet Chlorinators arbeid

Frakoblet tavle og stokk erosjon chlorinators arbeider av bassenget er sirkulasjonssystem. Installere denne typen materen direkte til bassenget avløp systemet. Disse chlorinators består av en justerbar canister sitter i et gjennomflytsenhet reservoar som bringer vann fra avløp systemet i reservoaret for å erodere klor og deretter bærer konsentrert løsningen tilbake til bassenget gjennom tilbake linjene. Du kan justere mengden av klor levert til bassenget av heve eller senke beholderen i reservoaret.

Installere Chlorinator

Installasjonspakken består av T fittings, pakninger og montering klemmer å tappe bassenget er avløp systemet, nok plast linjen og trykket tilbehør å kjøre vann til og fra chlorinator, og sjekke ventiler for å styre retningen på vannet flyt til og fra chlorinator. Med utstyret deaktivert bore 1/4-tommers hull i toppen av tilsig røret foran pumpen og installere en T montering, pakning og montering klemme over hullet. Knytte press beslag og en del av plast linje fra T passer til inntaket porten på chlorinator. Installere en tilbakeslagsventil i denne linjen med pil som peker mot chlorinator.

Bore 1/4-tommers hull i toppen av bassenget er tilbake linje etter det siste stykket utstyr i systemet. Dette hindrer noen svært konsentrert klor løsningen fra strømmer gjennom og skade pumpe, filter eller varmeapparatet. Fest en T montering, pakning og montering klemme og press armaturer med nok plast linje å nå fra chlorinator til returledningen. Installere en andre tilbakeslagsventil i denne linjen med pil som peker mot returledningen.

Fyll tanken med vann. Legge klor faner eller pinner til beholderen og slå pumpen på. Du skal kunne se vannet strømmer gjennom tanken når du starter pumpen. Sjekk alle beslag lekkasjer mens systemet kjører.

Installasjon sikkerhetstips

Installere chlorinator i et område av pumpe rom eller utstyr pad der det ikke vil være i form av andre vedlikeholdsaktiviteter for eksempel rengjøring pumpe sil potten eller rengjøre filter. Holde plast linjene av gulvet som mulig slik at du ikke tur over seg eller trekke dem løse når han går rundt utstyret. Bruke festestripsene for å legge dem til en lengde av bassenget rørleggerarbeid pipe, men ikke knytte dem til rør i ovnen. Den høye temperaturen kan skade plast linjene. Alltid holde canister lokk tett lukket og dekselet reservoaret sikkert å minimere kjemiske gasser.