Gjør det selv asfalt reparasjon

December 15

Reparere asfalt selv kan være en skremmende oppgave for noen, men det trenger ikke å være. Du trenger ikke å bruke varme asfalt med mindre du er helt repaving en hele oppkjørselen eller en stor del av en gate. Sprekker eller hull skal repareres så snart som mulig for å forhindre slitasje eller elementene fra gjør dem større og forårsaker mer skade, noe som kan tvinge deg til å gjøre kostbare repaving.

Små sprekker

Sprekker som er mindre enn 1/2 tommers bred kan fylles med sprekk-fyllstoff sammensatt, som kommer i bokser, flasker eller drivning våpen. Vil du rense området og sprekk med en sopelime, vakuum eller press skive til fjern rusk. Du vil også trekke ut alle planter, inkludert deres røtter, før fyller sprekken.

Når sammensatt har satt, vil bruke en asfalt sealer på området gi en vanntett barriere for å hindre sprekken i å reformere. Det hjelper også sammensatte bånd med asfalt.

Hull og store sprekker

Hull og store sprekker må fylles med kalde-oppdateringen sammensatte, som kommer i poser eller bokser. Hullet er utarbeidet mye på samme måte som sprekker, men hvis det er mer enn 4 inches dypt, vil du sette grus i bunnen av hullet til innen 4 inches av felgen.

Når du legger oppdateringen i hullet, vil du stikke inn i den med en liten spade eller murskje å forhindre luftlommer fra forming. Du trenger en metall sabotasje eller en lang 4 x 4 til tamp ned oppdateringen. Du kan også kjøre bil gjentatte ganger over lappen å drepe det hvis det ikke er for stor.

Området skal motta to strøk med sealer. Vente 24 til 48 timer før du bruker første strøk og så igjen før bruke andre strøk.

Deprimert områder

Deprimert områder kan oppdateres på gammel asfalt mye på samme måte som hull, bortsett fra at deprimert området bør være primet med en emulgert flytende asfalt, som også kalles oppkjørselen belegg. Dette vil hjelpe oppdateringen overholder asfalt.