Gjør det selv Aluminium vindu erstatning

September 1

Erstatte gamle vinduer vil gjøre hjemmet ditt mer komfortabelt og spare penger på oppvarming regninger, for ikke å nevne gjøre huset mer estetisk tiltalende. Aluminium vindu erstatning er en ganske enkelt gjør det selv prosjekt som kan fylles ut av en person som windows har håndterlig størrelse.

Mål

Måle gamle Vinduer nøye. Åpne vinduet og fjerne skjermen. Bestemme hvilke kant stikker ut mest og måle avstanden mellom de to flenser. Ta tre mål for både bredden og høyden på vinduet - en på toppen av flensen, en i midten og nederst. Dette gjøres for å sikre en nøyaktig måling i tilfelle rammen er litt uregelmessige. Unngå å erstatte hele rammen hvis mulig. Hvis hele rammen må erstattes, måle vinduet åpnes fra jamb til jamb. Bruk den minste av tre høyde og bredde tall for bestilling. Måle rammen igjen og deretter måle det nye vinduet rett før begynner installasjonen for å sikre at det vil passe før rive ut den gamle vinduer.

Installere

Fjern gamle vinduet og skjermen. Bruk en metall sparkel til å bryte den gamle vinduet gratis hvis det stikker litt. Center skinnen må fjernes også. Fjern gamle rammen bare hvis det også blir erstattet. Skrape bort alle gamle gjenværende caulk. Bruke en visp sopelime å feie bort skitt og rusk. En ren, jevn overflate vil tillate en sikrere sel for det nye vinduet. Bruk ferske caulk rundt utsiden av vinduskarmen. Pass på at du ikke reparer over vannkanalene. De er der for fuktighet renne. Tetninger over dem. vil forstyrre deres tiltenkte funksjonen. Ramme erstatning, linje du åpning der rammen vil sitte med blinkende tape. Nøye sette det nye vinduet på plass. Trykk den hardt mot rammen etter at det er stilt opp skikkelig. Dette vil opprette en god tetning mellom det nye vinduet og gamle rammen. Kontroller at det nye vinduet nivå. Bruke shims til å justere. Sikre vinduet ved å skru den inn i rammen og innramming studs med 2 1/2 - til 3-tommers skruer rundt 18 inches fra hverandre. Bruk en drill for å bore hullene før du prøver å kjøre i skruene. Ikke stram skruene så langt som vinduet er trukket av nivå. Reparer rundt vinduet på utsiden for en komplett segl. La vinduet trim tilbake opp rundt vinduet i huset.