Gjør det selv aluminium rennesteinen installasjon

August 5

Gjør det selv aluminium rennesteinen installasjon

Hvis rennesteinen ikke tar avrenning vann fra taket ditt riktig, kan vannet skade husets tak, sider og foundation. Hvis du ikke tankene å få på en stige, kan du installere innbindingsmargene på hjemme som gjør det selv prosjekt. Fordi takrenner i aluminum er lette, er de lett å håndtere. De kommer også i en rekke farger for å matche husets eksteriør. Dette gjør dem et godt valg for en innbindingsmarg oppgradering. Rennesteinen installasjonen tar noen planlegging, så ta deg tid til å finne ut den beste plasseringen av hver del av takrenner.

Instruksjoner

•Plan din rennesteinen prosjektet. Finne en downspout for hver 10 fot takrenner. Det ser best å sette nedløpsrør i hjørnene av huset hvis mulig. En endring i taklinjens retning er et annet fint sted å innlemme en downspout. Nedløpsrør må ha god drenering fra huset, så innlemme det i dine planer.

•Plasser et merke på fascia styret der du vil plassere den høye enden av en del av aluminium takrenner, med en markør. Måler 10 fot bort på fascia med et målebånd og gjøre en annen merke 1/8 tommer lavere enn først. Fortsett å senke merkene på slutten av inndelingen. Koble merker med en kritt linje.

•Installer rennesteinen hengere 18 inches hverandre langs kritt. Fordi spike og ferrule hengere kan trekke ut av skogen, er det best å bruke stroppen stil kleshengere. Spiker hengere i taket bjelkene eller rafter ender under konseptkjedene bruker en hammer.

•Assemble aluminium takrenner på bakken. Sette på endestykker, ned tuter og ledd. Det er viktig at du får disse brikkene satt fast sammen eller innbindingsmargene ikke kan fjerne vannet effektivt. Kuttet takrenner i aluminum med metall cutoff så eller baufil. Bruk et spisst for å holde kutt rett. Delta stykker med nagler eller bruke selv trykke skruer. Forsegle bare innsiden av sømmer og skjøter med rennesteinen tetningsmiddel for å hindre lekkasjer.

•Hold rennesteinen i posisjon mot fascia til du sikre dem med hengere. Kontrolle at de har riktig nivå av drop. Hvis de ikke, justere hengere. Fullfør installasjonen ved å sette splash blokker å avlede vann videre fra huset.

Tips og advarsler

  • Reparere fascia før du begynner installasjonen av rennesteinen. Hvis styrene viser tegn på slitasje eller hussopp, fjerne dem og sette nye brett i deres sted. Hvis du planlegger å male, er det lettere å gjøre før du setter opp rennesteinen.
  • Hvis rennesteinen installasjonen krever lang stykker av takrenner, kan du be en venn til å hjelpe med installasjonen.
  • Bruk Lær hansker og beskyttelsesbriller når du arbeider med takrenner i aluminum.