Gjør det selv Aluminium gjerde installasjon

August 8

Aluminium gjerder er holdbar, ganske enkelt å installere og kommer i flere forskjellige stiler og mønstre. Det tar nøye planlegging, men ved å følge noen prosedyrer, du kan installere et aluminiums gjerde selv.

Riktig planlegging

Før du starter på gjerdet, måle omkretsen for å fastslå hvor mange fot gjerde må. De fleste aluminium gjerder kommer i seks fot seksjoner så hold at i tankene når du er staking det. Også sjekke med din lokale by eller fylke tjenestemenn å se hvis du trenger en byggetillatelse for å bygge et gjerde og lokale verktøyet selskapene å sjekk underjordiske ledninger eller kabler i området så du ikke kutte til noen linjer. Når du har perimeter målt, vil anlegget påler i bakken der gjerdet innlegg gå og kjøre en rekke streng langs innsatsen. Dette vil tjene som en-sette din polakker i en rett linje når det gjelder tid til å grave etter hull. Når alt er staket og målt, kan du bygge grunnlaget og rammene for gjerdet.

Grave hull og installere innlegg

Grave hull for gjerdet innlegg og installerer dem, må en post hull digger, sement, grus, sand, innlegg og hengsler og klinker der porten skal festes. Hvis du installerer en gate, grave hull gate først og deretter gjøre hjørne innlegg. Hvis din gjerdeseksjoner er seks-fot lang, space innlegg 73-inches hverandre. Gjøre hullene minst 8 tommer bred og 30 tommer dyp og hell grus i bunnen av hull å lage et grunnlag før pouring i betongen. Ikke toppen av hullene og la tre inches plass øverst i hullet slik at betongen ikke bufferoverløp når du setter inn gjerdet innlegg. Når du setter dem og at de er rett og selv med hverandre, la det konkrete settet i 24 timer før feste din gjerde.

Feste gjerdeseksjoner

Det siste trinnet i å bygge din gjerde er faktisk den raskeste. Skyv en del av gjerdet på plass og skru den på innlegget på toppen og bunnen (gjerdet bør komme med et komplett sett med skruer å sikre delene til gjerdet innlegg). Når gjerdet er installert, feste din gate hengsler og klinke til gate innlegg og deretter henge porten, gjør at bunnen av porten er nivå med gjerdet og at det er minst et par inches av klaring fra bakken. Hvis alt er gjort riktig, bør du ha et solid gjerde som varer i årevis.