Gjødsel for Ficus

November 6

Ficus er en kategori av planter som inkluderer 755 dyrearter, mer enn halvparten vokse i Asia og Stillehavsøyene, ifølge FigWeb. Disse artene kan være trær, busker, lianer eller andre former. Fleste vet ficus gjennom arter av ficus benjamina - den vanlige ficus houseplant. De kan også være kjent med banyan trær, som er en annen type ficus. Andre kan fortsatt utforme bonsai ficus planter. Alle typer ficus har samme grunnleggende gjødsel behov.

Balansert gjødsel

Som alle planter ta ficus ernæring fra jord der de vokser. Planter primære behov er nitrogen, som hjelper ficus plante for å bruke karbohydrater til energi og vekst. Det hjelper dem gjøre proteiner for celle struktur vekst over hele anlegget. Fosfor, en annen komponent i en balansert gjødsel, hjelper fotosyntese, åndedrett for energi overføring og vann utnyttelse i cellene. Kalium, den tredje komponenten i balansert gjødsel, hjelper planter å forbrenne næringsstoffer for å få energi. Den kontrollerer også vann og kjemikalier i anlegget. FicusTree anbefaler bruk av en balansert 20-20-20 gjødsel for ficus planter.

Slow-Release gjødsel

Slow-release gjødsel er gjødsel som løslate deres næringsstoffer over tid ved hjelp av et belegg som oppløser sakte. Dette belegg kan gjøres av svovel eller plast. Vann bryter ned belegget til release næringsstoffer inne. Noen ganger av bakterier i jord bidrar til å bryte ned denne belegg. Fordelene med slow-release gjødsel for ficus er mindre brenning av røttene fra nitrogen, stødigere tilgjengeligheten av næringsstoffer og større bekvemmelighet for gartner, som ikke må gjødsle ficus planter som ofte. Slow-release gjødsel finnes i naturlig organisk og syntetisk organisk næringsstoffer, ifølge National Gardening Association.

Råtnet gjødsel og kompost

Spiselige fiken er en annen type ficus. Botanikk bør bruke råtnet gjødsel og kompost gjødsle spiselige fikentrær, istedenfor å bruke syntetisk nitrogengjødsel. Mye nitrogen er ikke bra for ficus planter fordi den oppmuntrer blad veksten i stedet for beskjære frukt. For mange blader tvinge anlegget for å bruke sin energi til å opprettholde blader i stedet for å lede næringsstoffer til frukten.

Lime

Ifølge den nordamerikanske frukt oppdagelsesreisende tåler spiselige ficus trær jord pH av 5.5 til 8.0. Testing jord hvor din ficus vokser vil fortelle deg hvis du vil legge til flere kalk for å justere pH. Legge nok kalk for å nå en pH på 6.0 til 6.5 vil bringe jord til beste pH-nivået for fig produksjon.