Gjerdet innlegget installasjon uten betong

December 15

Gjerdet innlegget installasjon uten betong

Mens noen gjerder krever sterk forsterkning, som brukes til inneholde husdyr og barn, er andre for dekorative veiledende. I motsetning til sterk, permanent gjerdestolper må betongen til å holde dem i stedet, midlertidige gjerder, samt dekorative gjerde, kreve litt jord komprimering og noen ert grus å holde dem står loddrett.

Instruksjoner

•Hammer en hage eierandel på hver ende for der du vil gjerdet å gå og strekke undervist streng mellom de to innleggene. Dette vil sikre at du grave din hull i en rett linje, holder gjerdet rett også.

•Measure og merke av strekningen for gjerdet innlegg. Bruk en måler tape og spraymaling for å merke et hull for hver fencepost hver 4-5 fot. Plassere dem tettere sammen, øker styrken på gjerdet.

•Dig hullene for innlegg med en posthole digger eller en lang, smal spade. Fjerne jord til en dybde lik en tredjedel lengden av gjerdet innlegget. Lage hull minst tre ganger diameteren på innlegget ditt.

•Compress jord på bunnen av din hull med en jord-sabotasje eller en tung stykke trelast, bankende jord fast 10 til 12 ganger. Bruk en skarp pinne for å rote bunnen av hullene. Hvis stokken synker lett i jord, tamp den litt mer.

•Utvid ditt måler tape på siden av det første hullet. Holde slutten av målingen tape fast mot bunnen av hullet, hell en 5 til 6 - tommers lag med grus i hullet. Fjern din målebånd og gjenta dette med de ekstra hullene, holde nivået av grus lik i hullene.

•Plasser et innlegg i det første hullet. Bruk en snekker nivå langs to vinkelrett sider av innlegget for å holde innlegget fra skjeve. Har en venn holder stillingen på plass mens du måke ert grus rundt på sidene. Fyll hullet ca 5 inches fra overflaten av omkringliggende jord med grus og toppen av resten med etterfylle jord. Bruk en sabotasje for å kompakt jord over grus. Legge til ekstra jord for å gjøre nivået av jord over grus nivå med omkringliggende overflaten.