Gjerdet bygningen utstyr

August 12

Bygge gjerde for hagen din er en stor første skritt mot etablering omrisset av din landskapsarkitektur. Om denne permanent hage funksjonen er tre, kjedekobling, metall eller stein, sikre forsiktig installasjon og kvalitet bygningsmaterialer lang levetid. Større gjerde-bygningen typer utstyr er kostbare, og fordi du sannsynligvis bare bruker dem for denne gang prosjektet, kaller framover for å reservere utstyret fra din lokale hage levere eller leie center.

Grave utstyr

Du kan grave gjerdet innlegg hull med en clamshell digger, som har to håndtak og styrke og utholdenhet fullføre det tunge fysisk arbeidet. Hvis du har mange hull å grave eller om bakken er spesielt hardt, kan du finne en motordrevne kvernen mer effektiv. Single-operatør og to-person skruene har motorene montert på toppen og grave hullet ved å rotere en oversize skruen som metall aksel i bakken. For svært lang gjerder, leie kvernen tilbehør hvis du har en traktor; noen huseiere finner at ansette en entreprenør traktor-montert kvernen utstyr er en kostnadseffektiv løsning for den første fasen av gjerdet bygningen.

Blande utstyr

Bruke en morter badekar og en morter hakke som har hull i bladet til å blande betong som holder gjerdet innlegg oppreist og nivå i gjerdet innlegget hullene. En mørtel badekar og hakke er også riktig å blande bindende materialet når du bygger en murstein eller mørtel-sett steingjerde. For lang gjerde linje med mange innlegg lar en elektrisk eller gass-drevet motorisert sementblander deg mikse større volumer for å få jobben gjort raskere. Kontroller at du har en trillebår transportere blandet betong eller bruke en bærbar design mikser slik at du kan flytte den nærmere arbeidsområdet mellom bunker.

Sakser

Sett opp en tabell så utendørs, nær arbeidsområdet, kutte skinner, toppen innlegg og pickets for et tregjerde. Bord så bør ha en stor plattform for å støtte brettet når du er i en vinkel for gjerdet hjørner, eller bruke en sirkelsag med et blad som kan være vinklet i stedet for tre. Bruke en murblader, uten tenner, i en sirkelsag til etch systemavbruddspunkt i stein når du bygger et steingjerde. For en lenken koble sammen gjerde er en rør kutter viktig utstyr, slik at du kan bli trangt når du bygge rammen.

Håndholdt utstyr og verktøy

En profesjonell snekker er avgjørende for å justere alle type av gjerde du bygger. Andre carpenter's verktøy, som skrutrekkere og Hammer er tilstrekkelig for et lite tre fekting prosjekt, men for større prosjekter, en makt drill og pneumatiske spiker-kjøring utstyr lette oppgaven. Noen gjerde stil, som et prefabrikkerte vinyl stakittgjerde, er utformet for å feste sammen, krever minimal verktøy. Andre stiler, som kjede-link gjerder, krever Metallkutting utstyr, spenning-bar gjerde båre, tang og ulike størrelser på skiftenøkler.