Gjenopprette støpejern kjele

September 10

Gjenopprette støpejern kjele

Støpejern kettles er dekorative og funksjonelle, og det er enkelt å gjenopprette en skadet eller forsømte vannkoker til godt-som-ny tilstand. Verktøyene du trenger er billig og lett tilgjengelig, og litt tid og omsorg er alt som trengs for å transformere en rusten vannkoker til en brukbar og attraktive tillegg til kjøkkenet. Kjeler i en rekke former og størrelser, med eller uten ren eller dekorative lokk — kan gjenopprettes med et minimum av innsats og utgifter.

Instruksjoner

•Rengjør kjelen grundig med en skrubbe børste eller scrub pads, skylling gjentatte ganger for å fjerne alle spor av rust og annet rusk. Bruk sandpapir, om nødvendig, å forsiktig buff ut overflaten pitting eller ujevnheter. Skyll og tørk flere ganger for å sikre at kjelen er så rent som mulig, tørke tørt med papirhåndklær.

•Unngå bruke alle typer såpe eller rengjøringsmiddel på støpejern, varmt vann og scrub er alt du trenger. Gjenta scrub og skylling som nødvendig, tørking grundig mellom skrubbing, til kjelens overflaten er helt gratis overflaten rusk. Hvis hurtigkokeren har en dekorativ eller filigran lokk, bruk en liten nylon børste eller sandpapir for å feilfri vanskelig å nå områder.

•Bruk Rengjør papirhåndklær (eller fingrene) til coat alle flater av kjelen med bacon fett eller smult. Du kan bruke kortere, men mange kokker foretrekker bacon fett. Sett kjelen på et ark med folie på en ovnen rack og bake kjelen på 325 eller 350 grader Fahrenheit for en time eller mer å "sesongen" støpejern.

•Hold ovnen døren stenger, og slå av varmen og vente på kjelen avkjøles. Fjerne den fra ovnen, og skyll med vann. Tørk deretter tørt med papirhåndklær kjelen og sesong det to ganger.

Sørg for at tilstanden til støpejern hurtigkokeren regelmessig skylling med varmt vann, tørke den rene og tørke den med et papirhåndkle. Bruk skrubbe børste eller pad (ikke-metall bare) hvis det er nødvendig å fjerne fett eller kokt på søl. Gjenta dette for krydder som nødvendig for å opprettholde hurtigkokeren i god stand.

•Sandblast kjelen hvis du har en tung strøk av rust på den. Lodge støpejern selskapet notatene som alvorlig rust ikke kan fjernes ved hånd skrubbing, og selskapet tilrå har en lokale auto body shop eller maskinverksted sandblåse din støpejern. Sandblåst støpejern bør bli krydret straks behandles.

Tips og advarsler

  • Bruk Nevr-kjedelig eller en annen metall renere å gjenopprette metall håndterer på støpejern.
  • Krydder støpejern, vil det føre til at kjøkkenet å lukte røykfylt for Windows. skru ned varmen ovnen og stek kjelen lengre Hvis dette er et problem.
  • Hvis du har en utendørs ovn eller tre cookstove, er dette den perfekte løsningen for krydder støpejern. Dekket utendørs grill fungerer også.
  • Bruk aldri noen form for renset eller vaskemiddel på jern; Det fjerner krydret finish og lar rust og groper å utvikle.