Gjenopprette malt tregulv når Stripper ikke virker

July 10

Kan kjemisk stripe gulv å refinish dem, men dette fungerer ikke alltid bra for eldre gulv eller gulv med spesiell tykke finish. En mer effektiv måte med stripping gulvet er å bruke en drum sander, som du kan leie per dag fra en utstyr utleie eller hjemme forbedring butikken. Dette tar av det øverste laget av finish og graver ned i tre så du kan refinish det. fra korn opp. Det er viktig å bruke sander som anvist.

Instruksjoner

Legg din drum sander med grovt sandpapir. Kjøre sander over tregulv i retning av styrene, frem og tilbake, i moderat tempo. Jobb deg over hele gulvet, tar opp mesteparten av den gamle finishen. Hold sander flytting hele tiden for å unngå å skade gulvet. Støvsug støv.

•Sand gulvet igjen, denne gangen med middels sandpapir beltet, tar av resten av den gamle finishen og etterlot tre nakne. Vakuum. Gjenta en tredje tid med fine sandpapir beltet å gjøre den overflate glatt og flate. Vakuum godt.

•Fargeringer tre flekken over gulvet i deler av 4 til 6 kvadrat fot, starter ved lengst punktet fra døren. Børste flekken på tungt, la det sitte i styret i ett minutt. Tørke opp overflødig flekken med gamle filler. Gjenta for hver del, jobbe deg over gulvet og ut av rommet. La flekken tørke i 12 timer.

•Tørk av gulvet med tack kluter å ta opp gjenværende støv. Polyuretan gjelder hele gulvet i en jevn, selv laget, ved hjelp av en pensel. Børste den på i retning av gulvplankene. La det tørke seks til åtte timer.

•Bruk ekstra fine sandpapir til kjedelig glans for hånd. Tørke støv med tack duker.

•Fargeringer på en andre strøk av polyuretan. La det tørke i seks til åtte timer. Lett sand det med ekstra fine sandpapir. Tørke støv med tack duker.

•Fargeringer på et tredje lag av polyuretan. La det stå i 24 timer.

Tips og advarsler

  • Forsegle av rommet, lukke alle dører og åpninger, før du starter prosjektet. Bære en partikkel maske mens sliping.
  • Aldri la sander sitte på gulvet mens den kjører som det kan huljern gulvet dypt og ødelegge den.