Gjenopprette falne øredobber fra et bad vasken avløp

July 1

Det skjer i andre. I primping og forberede for en kveld ut, en liten bevegelse eller hodet og "clink" en ørering faller ned bad vasken høres avløp. Det er få ting mer frustrerende enn å måtte avtale med en øredobb som har falt i en bad vasken avløp.

Den gode nyheten er at henting øredobbene kan gjøres enkelt og raskt med litt kunnskap og noen grunnleggende verktøy.

Instruksjoner

Hente øredobber

•Ikke 't kjøre vannet i vasken. Ørering kan tømmes videre inn rørene eller vasket bort sammen.

•Look under vasken. Under hvert bad vasken er grunnleggende byggingen like, uansett hvilken type materiale (plast eller metall type) rørene er laget av.

Det vil være en rett rør kommer ned fra vasken avløp og en rett rør kommer ut fra veggen. Mellom disse to rør er en p-felle (også kalt en "u-felle"), en liten u-formet pipe der faststoff ofte blir fanget.

•Skru av den to nøtter som kobler p-trap hver rett rørene. En skiftenøkkel kan være nødvendig, men det kan vanligvis være skrudde for hånd. Husk å skru mot venstre. Tenk på det som righty-tighty og lefty-loosey.

•Kontroller p-trap for øredobben. Hvis det ikke har kommet i p-trap ennå, kan du sette en slags pinne (en pensel størrelse pinne fungerer) av røret mot vasken strømforbruk å løsne gook som normalt blir fanget i et avløp. Swirl pinne rundt. Ørering vil sannsynligvis bli sittende fast i datakanalen eller p-trap.

•Skru renne med en skrutrekker hvis ørering ikke har blitt funnet ennå. Ørering kan ha blitt fanget i ledningene av avløpet selv. Skru avløpet kan renne sjekkes. Hvis mye vann ikke hadde kjører etter ørering falt i vasken, vil det bli fanget i en av disse tre stedene.