Gjenopprette etset krystall som er overskyet fra oppvaskmaskin

July 17

Oppvaskmaskiner er ikke trygt for alle glass, spesielt når glasset er krystall. Etset krystallglass kan vises skyet, gjør den mindre skinnende og langt mindre vakker. Dette kan gjøre crystal ser ut som det ikke er rent. Mange ganger, er skyet utseende resultatet av lille skrapte på krystall forårsaket av vann og oppvaskmaskin vaskemiddel i oppvaskmaskinen. Om hindre skyet krystall er lett (ikke legge den i oppvaskmaskinen), når krystallen er riper, det tar arbeid gjenopprette krystallen sin tidligere skjønnhet.

Instruksjoner

•Soak krystall i eddik i noen minutter. Når skyet utseende skyldes saltavleiringer eller hardt vann, vil eddik suge effektivt fjerne skyet utseende og la krystall gnisten og glans. Hvis eddik ikke fjerner skyet utseende, er krystallen definitivt riper av oppvaskmaskinen.

•Rengjør krystallen med ammoniakk og mild oppvaskmiddel. Ammoniakk vil redusere skyet utseende og parabolen såpe vil motvirke lukten av ammoniakk. Skyll krystall etter noen minutter å se hvis det er liten.

•Apply petroleum gelé å krystall og la den sitte i 24 timer. Vask av petroleum gelé neste dag.

•Plasser 1 kopp ukokt ris i varmt vann og legge litt eddik. Plass krystall i denne løsningen å suge. Mengden av soaking tid avhenger av mengden av gjenværende uklarhet.

Tips og advarsler

  • Unngå sterke såper som har slipende funksjoner som kan gjøre cloudiness verre.
  • Ikke bruk skrubbe børster, saumfarer pads, eller noen andre slipende skrubbing materialer.