Gjenopprette et badekar

May 6

Gjenopprette et badekar

Badekar ta mye misbruk og kan utvikle problemer som chips, riper og falmet områder. Hvis du har hardt vann, kan konstant bevegelse av vann mot badekaret føre til rustne flekker eller hard flekker. Avhengig av alvorlighetsgraden av problemene kanskje enkel rengjøring ikke nok til å fjerne flekker og rette opp skadene. Når du gjenoppretter din gamle badekar, tar du år av hele badet, verdien til hjemmet ditt.

Instruksjoner

•Rengjør ut området rundt badekar, fjerne elementer som kan bli flekkete. Åpne vinduer på badet og Plasser en stor fan peker mot et åpent vindu eller døren, å holde luften beveger seg i rommet. Satt på gummihansker og legge ned avis på gulvet rundt badekaret.

•Finn rengjøringsmiddel i badekaret refinishing kit. Bland løsningen med vann, følger instruksjonene på pakken. Gjelde alle områder av badekaret, inkludert sidene og bunnen rengjøringsmiddel. Bruke svamp løsningen omgå badekaret.

•Apply en aften belegging av rensemiddel til store flekker, inkludert kalsium innskudd, hard flekker og mugg og mugg. Slå på kranen i badekaret og bruke svamp for å skvalpe vann rundt badekaret, sørge for at løsningen vasker bort. Tørr badekaret med gamle håndklær.

•Mix epoxy aktivatoren med base, ifølge badekaret refinishing kit instruksjoner.

•Paint badekar med maling fra badekaret refinishing kit. Velg en pensel for å bruke et selv strøk på badekaret. Maling fra settet kalles selvregulering maling fordi det jevner seg ut og etterlater en glatt overflate. Vent minst en time for maling å overholde badekaret.

•Bruk den samme male fra settet, gjelder badekaret et andre lag. Maling på alle områder av badekaret, bruke pensel for en glatte belegge. Vent 48 timer for begge lag med maling for å tørke og feste til overflaten av badekaret, før du bruker.

Tips og advarsler

  • De fleste jernvareforretninger og oppussing butikker bære badekar refinishing kits. Se etter en utformet for bruk på badekaret ditt materiale, som en porselen kit eller glassfiber kit.
  • Arbeid i et godt ventilert område.