Gjenopprette en støpejern stekepanne

March 20

Kokker har brukt støpejern panner århundrer. Solid, tunge pans lage mat jevnt og krever lite eller ingen olje til matlaging. De er verdsatt for sin evne til å brukes på ovnen toppen og i ovnen. Støpejern panner er nesten uslåelig og noen ganger er gått ned fra generasjon til generasjon. Eldre støpejern pans kan være belagt i matpartikler og rust. Med litt arbeid, kan de pannene gjenopprettes til deres perfekt finish.

Instruksjoner

Rengjøring Pan

•Fjern alle mat rester. Fordype pan i varmt vann og skrape biter av. Gjenta om nødvendig til all mat er fjernet.

•Fjern rust buildup. Tilsett 2 ss kjøkken rengjøringsmiddel og skrubbe med stålull. Skyll i varmt vann og legge til flere kjøkken rensemiddel som nødvendig for å gjennomsøke pannen. Avhengig av rust på pannen, kan dette ta en betydelig mengde albue fett.

•Cleanse panne. Bruk vanlig parabolen vask såpe, ikke oppvaskmaskin vaskemiddel. Skyll grundig og tørr med en myk klut.

Krydder Pan

•RUB vegetabilsk olje over pannen, belegg i og utenfor med et tynt lag olje. Tillat ikke olje bassenget i pannen.

•Invert panorere på noen aviser og la det tørke i to dager. Mål bør være klebrig. Hvis det er noen flekker som er glatt i stedet for klebrig, for mye olje ble brukt og skal slettes av. Hvis pan ikke føles tacky, ble ikke nok olje brukt. Gjenta olje program og tørking prosessen.

•Sett panorere opp ned i ovnen og sette en bakervarer ark under det å fange noen drypper. Slå på avtrekksvifte og åpne vinduer.

•Vri ovnen til 500 grader og stek i 1 time. Bakeprosessen brenner olje til en karbon belegg og kan forårsake noen røyking fra ovnen. Etter en time, slå av ovnen og la pannen sitte inne og kule for 1 til 2 timer. Hvis, på kjøling, karbon belegget på pannen virker for tynn, kan du gjenta prosessen krydder.

Tips og advarsler

  • Riktig støpejern panner krever lite eller ingen olje til matlaging. Hvis mat begynner å feste til pan, er det nok tid til å rense og reseason pan.