Gjenopprette en kalkstein kjøkken Countertop

March 16

Gjenopprette en kalkstein kjøkken Countertop

Kalkstein tellere legge en rikdom og dyrt Berøring til ethvert kjøkken. Tilgjengelig i forskjellige nyanser, naturlig kalkstein har flere farger i hvert stykke. Produsenter selger store plater som tellere, samt personlige fliser. Fargen og stilen passer farmhouse stil kjøkken og design som er mer moderne. Støv og annet rusk som utligner på kalkstein endre farge og utforming. Gjenopprette tellerne returnerer naturlige utseendet av kalkstein.

Instruksjoner

•Apply et nøytralt stein rengjøringsmiddel til tellere. En nøytral stein renere har en nøytral pH som ikke skade steinen. Skrubbe renere over disken med en myk børste, som ikke vil ripe kalkstein. Gni en fuktig mikrofiberklut over tellere og tørr med en andre. Mikrofiber absorberer mindre støv og rusk.

•Kontroller tellerne for tegn på flekker eller skitt. Hvis den nøytralt rengjøringsmiddel igjen noen skitne flekkene, deretter bruke en sterkere alkaliske-basert løsning. La renere på steinen i minst 10 minutter før skrubbing steinen med din penselen. Tørk av rester renere og flekker med en fuktig klut og gjenta om nødvendig.

•Mix kalkstein lapp sammensatte i papir kopp. Påfør blandingen sprekker eller chips i kalkstein med en sparkel. Sammensatt er fortsatt myk, tørker du forsiktig av en fuktig klut over disk. Kluten trekker av alle sammensatte sitter på telleren.

•Repair riper i telleren med mer av sammensatt. Sammensatt gjelder en mikrofiberklut og forsiktig gni den over riper i en sirkelbevegelse. Etter de sammensatte tørket, gni en tørr klut over området, gni av eventuelle overskytende sammensatte.

•Apply av naturlig stein fugemasse til tørr kalkstein med en pensel. Nøye male den blanke overflaten over stein og la tørre over natten. Kontroller at tetningsmasse er sikker for bruk på kjøkkenet, som enkelte produkter ikke må ta mat.

Tips og advarsler

  • Hvis du har skive tellere og større tellere, deretter bruke tetningsmasse med en pumpe sprøyta. Sprøyta kan du raskt bruke et selv strøk på et stort område.