Gjenopprette en innkjørsel

May 25

Gjenopprette en innkjørsel

Innkjørsler er tidkrevende og arbeidskrevende å installere, men de er avgjørende for mange hjem. Om oppkjørselen er brolagt med asfalt, betong, pavers eller annet materiale, kan tøffe værforhold og daglig bruk gi tegn til slitasje. Når sprekker, groper og andre skader utvikle, de sprer og innvirkningen hederligheten av overflaten. Mens prosessen med å gjenopprette en innkjørsel varierer med ulike typer overflater, legger resultatet års tjeneste til en innkjørsel.

Betong

Betong innkjørsler kan vare i flere tiår, men vær skader og hyppig bruk kan føre til frost-HIV skade, olje flekker og andre eyesores. Betong er vanskelig og arbeidskrevende å fjerne, men relativt enkelt å gjenopprette. Alltid patch sprekker og groper, og rengjør overflaten for å forberede den. Dekk overflaten med en 1/4 - til 1-tommers tykke overlegg å gi overflaten en polert utseende og øke stabiliteten. Når overlegget stivner, fylle det porøst materialet med en dyp, inntrengende tetningsmasse å frastøte fuktighet.

Utleggere

Utleggermaskin innkjørsler installeres enten over mørtel eller på en seng av skarp grus sand og fuger er fylt med fin polymere sand. Over tid, sand leddene bære bort, ugress kan utvikle gjennom leddene eller utleggere shift malplassert. Gjenopprette en utleggermaskin oppkjørselen innebærer fjerning skadet pavers, fylle utjevning sanden eller mørtel under og sette nye pavers. Fylle alle leddene polymere utleggermaskin sand og forsegle overflaten sakte falming og spare sand leddene. Reparere eller erstatte edge begrensninger for å låse det ny overflaten i posisjon.

Grus

Grus innkjørsel er praktisk og rimelig, men de krever mer vedlikehold enn asfaltert innkjørsler. Selv om grus komprimeres, trykket fra biler har en tendens til å presse bergarter i berms, eller hauger, langs sidene av oppkjørselen. Disse berms påvirke drenering og opprette en ujevn overflate. Gjenopprette en grus innkjørsel ved raking eventuelle spredt steiner fra plenen. Fest en metallramme til baksiden av et kjøretøy og kjøre ned oppkjørselen noen ganger å skrape overflaten flatt. Jevnt spredt grus og rake det i en krone så den høyeste delen går ned. Legge til tømmer, stein eller en annen type kanter sidene inneholder grus og blokk ugress fra vokser gjennom oppkjørselen.

Asfalt

Mens legge asfalt vanligvis er et prosjekt for fagfolk med riktig utstyr, er gjenopprette en eksisterende overflate en enkel gjør det selv-oppgave. Når du har grundig rengjør overflaten og kratt av alle fett eller olje flekker, fylle alle sprekk eller groper med kaldt oppdateringen sammensatte. Tamp sammensatt og vent til den tørke før forsegle hele fortauet med asfalt resurfacing fugemasse.