Gjenopprette en forfengelighet benk

October 6

Vanity benker viser tegn på slitasje over tid, akkurat som alt annet. Imidlertid er gjenopprette en forfengelighet benk (eller avføring) best å kjøpe en ny for et par grunner. Vanity benker passer vanligvis deres forfengelighet; finne en eksakt kopi vil ikke være lett. Gjenopprette en benk er billigere enn å erstatte det, og du sannsynligvis føle noe knyttet til lille benken der du har brukt så mange avslappende stunder. Erstatte den med en annen kanskje ikke fungere for deg bare på grunn av din tilknytning til gjengangeren ettall.

Instruksjoner

•Decide hva du skal gjenopprette. Du kan gjenopprette skogen og tilbringe flere timer sliping flekker og maleri. Eller, kan du bare erstatte benk stoffet og polstring. Hvis benken er alle tre med ingen polstring du vil gjenopprette hele benken.

•Restore tre. Hvis tre benk er bekymret, kan du vurdere å forlate det som er, men friske det litt med en ganske dekorativ ruffle og nye polstring og stoff på setet. Distressed møbler er i stil disse dager. Hvis du vil gjenopprette benken til sin opprinnelige glans, finne et rom med god ventilasjon og sand bort den gamle lakk eller maling. Når du har fjernet det alle, børste det rent med en fuktig klut og la den helt tørr; flekker og finish treverk med en klar polyuretan henhold til produsentens anvisninger. Hvis du er males, bruke to strøk, slik at den første strøk tørke helt før andre strøk.

•Bytt stoffet. Finn fersk stoff som du elsker. Fjern fillete og slitte krakk stoffet og kaste den ut. Dette kan kreve dislodging møbeltrekk stifter, men noen forfengelighet benker (eller avføring) har et avtagbart topp. I dette tilfellet kan stoffet stiftes til et bord. Fjerne stiftene. Hvis stuffing ser bra ut, sette den til side for å brukes på nytt.

•Consider maleri friskt, nytt design på benken din forfengelighet eller plassere en floral sjablong på setet for en feminin touch. Søk på Internett etter nye ideer. Du kan velge å gjenopprette forfengelighet din å matche din nyrestaurerte benk.