Gjenopprette Bahia gress feltet

November 11

Bahia gresset er en god kilde til protein og grovfôr for hester og storfe. Følgelig dyrke ranchers fra den sørlige USA for Argentina feltene eller pastures bahia gress til husdyrene. I tillegg til dens ernæringsmessige del, dette er en hardfør rekke gress som thrives i varme, fuktige miljøer og det er lett å dyrke, som gjør det relativt enkelt å gjenopprette et felt av bahia gress.

Instruksjoner

•Bruk en frø drill eller en kringkasting sprederen, sår bahia gressfrø over feltet med en hastighet på 10 til 25 lbs. per acre. Frø vil spire innen 30 dager. Vanligvis bahia gress såes tidlig på våren, men du kan plante frøene enhver tid av året så lenge det er ingen fare for frost, som hindrer frø spirende.

•Fertilize bahia gresset beite to ganger i året. På tiden du plante bruke bahia gresset frø, 30 lbs. av nitrogen, 15 lbs. av fosfor og 30 lbs. av kalium per acre. Seks måneder senere, Gjenta dette programmet, med samme forhold av gjødsel per acre. Du kan sende en jordprøve til et lokalt agricultural college for analyse for å finne ut om feltet krever også kalk, svovel eller andre næringsstoffer.

•Ikke ikke bry vanning feltet. Bahia gresset er motstandsdyktig mot tørke; under en alvorlig tørr spell, vil bahia gress sovende, så gjenopplive etter tørke.

Tips og advarsler

  • Vent til bahia gress seedlings er godt etablert og har en sterk rotsystem før du slipper husdyr i feltet for å beite.
  • Argentinske bahia gresset er den en variasjonen som ikke er motstandsdyktig mot tørke. Hvis tørre perioder er vanlig i din del av verden, ville det være best å plante frøene Pensacola eller Tifton bahia gress.