Gjenopprette antikke taket Tin

August 17

Gjenopprette antikke taket Tin

Hvis du kjøper et viktoriansk hus eller et gammelt hotell som ble bygget i 1800, finner du du er den stolte eieren av antikke tinn tak. Hvorfor ikke gjenopprette dem til sin opprinnelige skjønnhet? Du kan fjerne gamle bly maling på samme tid, så denne prosessen krever mange vernetiltak toksisitet og sikkerhet.

Instruksjoner

Gjenopprette malte antikke tinn tak

•Prepare rommet. Tapen opp dobbelt tykkelser av plast sheeting strekker seg fra toppen av vegger til gulv. Dekk gulv og tape på baseboards. Kontroller at alle inventar eller møbler er dekket. Tape arkene sammen for å gjøre sømmer. La en liten sprekk for innreise og utreise. I hovedsak vil du kunne lage en "plast rom." Hvis du ikke håndtere giftige bly maling, trenger du bare å ark nok for enkel rengjøring up fra fallende maling chips. .

•Bruk beskyttende utstyr inkludert hansker, en maske, hette håret, en smokk og sokker. Etter bruk, ikke ha dette utstyret inn i resten av huset; ta den av og sette den på rett utenfor spalten i plast.

•Still opp stigen og stilling selv til sand blast malingen av tak flisene. Du trenger en high-powered sander eller slipende pad festet til en høy-drevet drill, spesielt hvis det er flere maling lag. Det er akkurat som sliping alle andre maling av, men gå ikke så langt du skade eller bulk tinn. For bare én eller to lag med maling sier noen eksperter du kanskje kunne bruke en varmepistol for å få malingen av, som er lettere på tinn og kan noen av metalliske forbli; Dette er liksom som å bruke en hårføner på steroider.

•Spør på Biltema for en god rustfjerner. «Naval Jelly "er en som er som en lime du bruker og tørke av. Du kan deretter buff bokser med stålull eller bruke en polering vedlegg på din høy makt drill. Dette kan fjerne enkelte patina av alderen tinn, men vil bli kvitt alle gjenværende maling, og skape en glatt overflate.

•Paint taket bokser. Bruke en primer først, og deretter kan du gjenopprette antikke taket tinn med en metallisk spraymaling, eller en semigloss oljebasert maling. Latex maling er vannbasert og kan føre til rust. Til slutt boksen med en interessant Antikk sølv ser, spray primet deler med sølv metallic spraymaling og tåke med Rustoleum sort emalje spraymaling fra en avstand på 12 inches. Antikk kobber, bruke lyse kobber spraymaling først og deretter tåke med sort emalje. Antikk gull, bruke lyse metalliske gull maling med en svak sort emalje tåke (se ressursene nedenfor).

Tips og advarsler

  • Sanden sprengning kan slå tinn, og selv brus sprengningsarbeid fjerner glans. Du trenger ikke å være altfor krevende hvis du skal dekke tinn med med semigloss maling eller metallisk spray. Resultatene vil bli spektakulære. Sprengningsarbeid bokser med tørris gjør dem blanke og vakre og kan du beholde den opprinnelige finishen, men det er mer tidkrevende og kostbart. Du kan prøve dette for mindre prosjekter. Hvis du er sikker på at du ikke håndtere bly maling, kan kanskje fordi de tidligere eierne gitt bevis at bly maling ikke er et problem, du ignorere noen av det beskyttende tiltak. Hvis noen bokser er skadet, kan du kunne kjøpe erstatning taket bokser som er nær reproduksjoner eller identiske originalene.
  • Rydde og avhending av utstyr slitt og plast sheeting må være forsiktig. Bly støvet er giftig.