Gjenopprette antikke speil

September 28

Gjenopprette antikke speil

Over tid mister speil sin glans. De kan bli flekkete, riper eller svakt. Rammene kan bli kuttet, eller maling kan være flasser av. For noen mennesker, riper, kutt og flekker legge sjarm til et antikke speil. Andre foretrekker de opprinnelige funksjonene i speilet å skinne gjennom. Hvis du er en av de sistnevnte, Les videre for å se hva du kan gjøre for å gjenopprette din antikke speil.

Instruksjoner

Gjenopprette antikke speil

•Rengjør og retusjere maling. Hvis speilet bare trenger en god rengjøring og kanskje litt maling forfriskende på rammen, er det lett å fikse. Vask speilet med varmt såpevann vann. Når tørr, fjerne maling flak med sandpapir. DAB litt primer i bare tre områder og maling. Du må ta speilet til en maling butikk i nøyaktig samsvar maling rammefargen.

•Repaint hele rammen. Hvis du vil oppdatere hele rammen, første bånd av speilet med noen avis, så du ikke får maling på den. Deretter sand av så mye maling som du kan. Spray et lag med primer på rammen og la tørke. Deretter spray på din ny maling. Bruk en høy glans maling. Hvis rammen er metall, bruke en maling laget for metaller.

•Evaluate speilet. Det må være re forsølva? Nytt forsølving et speil er vanskelig og kostbart. Du ønsker kanskje å bare la hakk og riper alene. Hvis speilet er i dårlig form, Les videre for flere alternativer.

•Bytt speilet. Hvis du elsker rammen, men speilet er utenfor bruk, tenke erstatte speilet.

•Sett-silver speilet. Du kan kjøpe et nytt silvering kit på en oppussing butikken. Hvis speilet er en verdifull antikk, men vurdere å ansette en profesjonell å gjøre re forsølving.

Tips og advarsler

  • Antikke speil er ikke vanligvis verdifull, bare gamle. Fleste av dem er ikke verdt bryet med nytt forsølving, hvis speilet har stor affeksjonsverdi. Hvis du ikke er sikker på verdien av speilet, ta det med til en antikk forhandler å ha det vurdert.