Gjenopprette antikke skap

October 8

Gjenopprette antikke skap

Hvis du har antikke skap i hjemmet ditt, kan du vurdere å gjenopprette dem. Refinishing gamle skap hjemme er en rimelig måte å revolusjonere et utdatert kjøkken. Vintage skap er sannsynligvis laget av en høy kvalitet tre, så det er ikke nødvendig å kjøpe nye, selv når finish begynner å bli dårligere. Selv om dette prosjektet trenger en god mengde innsats, vil sluttproduktet være vel verdt det.

Instruksjoner

•Fjern hver av skapet dørene ved hjelp av skrujern. Avsette alle skruer og hengsler i en pose slik at du kan finne dem lett når det kommer tid å koble dørene. Fjerne håndtakene fra dørene også.

•Lay skap på en dråpe klut plassert på gulvet eller en solid arbeid-tabellen. Rense skap med ren klut og tre renere. Tørk skap rense eventuelle overskytende tre renere.

•Sand områder der finish er skadet. Områder hvor flekken har falmet eller finish er peeling bør slipes grundig. Siden du skal blande en ny farge i dette området, vil ikke du fjerne alle finish som ikke er skadet. Bruke en ekstra fin sand papir for best resultat.

•Bruk et stykke bomullsklut gjelder gel flekken. Pat små mengder flekker i pusset områder å sakte blande den i. Hvis fargen er mørk, fjerne den umiddelbart med en ren klut. Hvis det er for lett, kan du bare bruke annen urt når flekken har tørket. Kontroller at den første strøk av flekken er så selv som mulig. Tillat skap til tørr overnatting du kan få en god følelse av fargen samsvarer.

•Spray finpusse aerosol lakken på nylig farget områdene. Bruk alltid aerosol lakk, siden det er spesielt formulated for å blande godt. Ikke spray tykke, tunge strøk. I stedet spray to eller tre lett, rask frakker over de rammede områdene.

•Soak kabinettet håndterer i varmt såpevann vann i 30 minutter. Tørke dem rene og tørre helt før du.

•Reattach dørene til skap når de har tørket grundig.