Gjenopprette antikke Glassmaleri

October 7

Antikke glassmalerier finnes i gamle og gamle kirker. Det er et kunstverk som legger til verdien og skjønnhet i en bolig er, og noen antikke glassmalerier, som Tiffany, en skatt. Hvis gjort riktig, vil gjenopprette antikke glassmalerier legge sjarm og verdien til et hjem i årene som kommer.

Instruksjoner

•Rengjør glasset. Noen glass kan være så dekket i forurensning og skitt som det ikke er engang gjenkjennelig da funnet i en gamle hjem. Aldri rent farget glass med sterke kjemikalier. Bruk destillert vann og en myk klut. Dypp kluten i vannet, klemme ut overflødig. Ikke la vannet drypper på rammen. glassmalerier har ofte gamle tre rammer, og vann kan ødelegge eller Fordrei tre, risikere skader glassmalerier. Gni forsiktig med en fuktig klut over glasset.

•Bruk lett renset hvis vann alene ikke fungerer. Hvis støv eller skitt ikke komme med vann alene, kan du bruke en svak rengjøringsmiddel uten ammoniakk, eddik eller slipemiddel kjemikalier. En god en å bruke er en PH nøytral renere som en naturlig rett flytende i dagligvarebutikk rengjøring isle. Bland vann og rett flytende sammen å fortynne det, bruke mer parabolen væske om nødvendig.

•Bruk bomull vattpinner å få til de vanskelige å nå sprekker i farget glassdesign, dyppe tipset i såpe løsningen og deretter klemme overskytende fra slutten med et papirhåndkle.

•Dry hvert stykke farget glass med en myk papir håndkle eller ren klut etter rensning den. Hvis glassmaleriene ikke blir rent, bør så en profesjonell kalles.

•Restore rammen. Antikk glass rammer er ofte laget av tre, og en enkel omstilling, pussing eller maling jobb til rammen kan være alt som er nødvendig. Du trenger en presenning og få folk til å hjelpe fjerne glassmaleriene fra rammen, plassere den forsiktig på tarp slik at selve rammen kan repareres uten risiko for skade til ark av farget glass. En dyktig snekker spesialiserer glassmalerier rammer og reparasjon kan være et bedre valg med store vinduer.

•Restore farget glasspaneler. Hvis du er dyktig og kan male, dette er et morsomt prosjekt. Hvis ikke, en profesjonell farget glass artist vil være nødvendig å gjenopprette manglende eller returnere falmet stykker til originale prakt. Se i gule sider for kunstnere, eller online på www.llorensleadedartglass.com/index.html eller http://classicglassstudio.com/
, å få en idé om teknikk og ferdigheter involvert.