Gjenopprette aluminium skyvedører

August 8

Gjenopprette aluminium skyvedører

Skyve Aluminiumsdører, oftest brukt som patiodører på siden eller bak hjemmet, få grungy etter en stund. Smuss og skitt bygge opp i sporene, gjør åpning og lukking så vanskelig. Mold skjemaer rundt base, skjermene får bøyd eller ødelagt, og snart hele døren er verre for slitasje. Disse portene kan gjenopprettes både visuelt og funksjonelt å gjøre dem se ut og fungere nesten som nye igjen.

Instruksjoner

•Mix noen dråper oppvaskmiddel i vann og hell den i en håndholdt sprayflaske. Sette til side.

•Løft opp skjermen opp og ut av døren spore nederst, deretter dra nedover for å fjerne den fra sporet på toppen. Undersøke skyve skjermen delen for underskriver av slitasje. Hvis den har blitt bøyd eller hvis screening har hull i det, kjøpe en erstatning dør. Måle bredden og høyden og ta denne informasjonen til din builder forsyning butikken.

•Fjern ene den glidende dør på samme måte. Hvis begge sider av døren skyvedører, fjerne den andre siden også. Noen skyvedører har en stasjonær panel.

•Examine sporene i døren casing for å sikre at de ikke er bøyd og begrense arbeid på rullene. Også undersøke valsene på bunnen av skyvedøren. Erstatning spor og valser finnes på maskinvare og byggherrer levere butikker. Fjerne skadet spor eller ruller av angre skruene som holder dem på plass. Ta dem med deg når du handler for nye. Sette nye til side for senere montering.

•Vacuum nedre spor av døren casing med en crevice verktøyet hvis du beholder de gamle sporene og fjerne løs rusk. Pensle sporene med tørre kratt pensel til å løsne alle gjenværende partikler og vakuum nøye igjen. Det vil ikke være mye klamrer seg til eller topp sporene men vakuum dem også.

•Prop skjermen dør mot huset eller et tre og spray den med slangen å løsne og fjerne rusk. Spray forsiktig slik at screening materialet ikke kommer løs. Deretter spray skjermen med oppvaskmiddel løsning. La denne stå et øyeblikk før gni med en rengjøringsklut eller skrubbe børste. Vær spesielt oppmerksom på bunnen av døren der de fleste av skitt og smuss ligger. Skyll med slangen. Sette skjermen i solen tørke.

•Prop glass door mot huset eller treet og skylle den med seg fra en hageslange. Spray oppvaskmiddel løsningen på døren, la det stå et øyeblikk og rengjør døren med en rengjøringsklut eller scrub pensel. Igjen, vier spesiell oppmerksomhet til bunnen av døren. Skyll med hageslange sprøyta og avsatt til tørk i solen. Når tørr, montere noen nye deler du kjøpte og sett til side.

•Spray oppvaskmiddel løsningen rundt kantene av permanent dørpanelet hvis aktuelt. Gni den med en rengjøringsklut og skyll med rent vann og en ren klut. Tørr med en gammel håndkle.

•Spray bunn og topp sporene med en allsidig husholdning smøring spray når alle døren deler er helt tørt. Erstatte glass dørpanelet ved innsetting toppen av døren inn i sporet på toppen, så sitteplasser bunnen av døren i bunnen sporet. Flytte den tilbake og frem å forsikre smøremiddel er tilstrekkelig. Legge mer, eventuelt til døren lysbildene i sporet. Erstatte det andre glass panelet hvis det var flyttbare og skjermen del av døren på samme måte.

•Spray glass renere på glass deler av døren, inne og ute, å fjerne alle striper eller vann flekker igjen fra rengjøring. Tørk deretter tørt med gamle aviser gi aluminium skyvedører pynte glasset.

Tips og advarsler

  • Gjenopprette skyvedører på en dag med masse sol og noen trussel regn.
  • Beste tilpassing, justere døren ruller ved å finne hullene huset justeringen skruene. Dette er vanligvis på den nederste delen av døren, nær eller i utkanten av døren. Disse justeringsskruer heve og senke valsene. Justere dem til du er fornøyd med passformen.
  • Istedet for erstatter en skjermen dør som er revet, vurdere re sortering Hvis rammen er fortsatt god. Det er et økonomisk alternativ til å kjøpe en ny skjerm enhet.
  • Kontroller at dørene har vært reseated riktig i sporene og sikre. Du ønsker ikke at porten faller uventet.