Gjenoppbygge en Roof dekket Over en garasje

June 15

Gjenoppbygge en Roof dekket Over en garasje

En tåre-ned taktekking jobb starter med fjerning av Helvetesild og fjerning av skadet og råtnet terrassebord. Terrassebord er laget av kryssfiner vindsperre funnet under Helvetesild på taket. Når sheathing er reparert, og deretter resten av taket kan installeres over terrassebord. Det heldig å gjenoppbygge en roof dekket over en garasje er grei takkonstruksjonen: en garasje er bare en rom struktur, taket over garasjen er vanligvis en enkel gavl taket med to skrå sider som møtes i en ås ned. Denne formen på taket er lettere å reparere enn andre taket filtyper.

Instruksjoner

•Fjern Helvetesild ved å skyve en spade under kantene. Posisjon en søppelcontainer under taket hvor du arbeider slik du kan kaste Helvetesild over side av taket og inn i søppelcontainer. Kontroller at folk holde fra garasjen i denne perioden. Dekker bakken rundt den søppelcontainer med tarps.

•Tear av følte papiret fra terrassebord og kaste den over på siden av taket med at helvetesild.

•Kontroller terrassebord over garasjen. Se etter myke steder i tre eller områder som er grayish eller moldy. Dette er stykkene av terrassebord du må fjerne.

•Skjære gjennom terrassebord, laget av kryssfiner panel, med en sirkelsag fjerne delen av terrassebord som har råtnet. Bruk sirkelsagen for å klippe 1/16 tommers forbi terrassebord seg for å unngå klipping sperrene. Trekk ut skiver delen av terrassebord med en snuse bar. Hvis du ikke vet hvor tykk terrassebord er, du har muligheten til å fjerne hele panelet: trekke opp panelet med en snuse bar eller bruk claw av en hammer fjerne taktekking negler holder panelet på plass. Hvis du har kuttet et stykke panelet ut av terrassebord uten å fjerne hele panelet, forstørre hullet i terrassebord med sirkelsagen fram sperrene på begge sider av hullet. Avsløre halvdel av sperrene under hullet i panelet på hver kant. Dette vil gi deg noe å spikre nye stykke terrassebord til.

•Installer krysse medlemmer av samme dimensjoner som sperrene under de to sidene av hullet som ikke har synlige takbjelker. Dette trinnet gjelder bare hvis du ikke fjerne en hel panel fra taket i trinn 4. Installere ett kryss medlem under siden av hullet nærmest ryggen og andre tvers medlem under siden av hullet nærmest pengeknipe. Kryss medlemmer vil være vinkelrett til sperrene, så nail hver ende av kors i sperrene. Bruk metall kontakt brakettene for å sikre kryss medlemmer til sperrene. Når dette er fullført, vil det være en overflate å spikre nye stykke terrassebord til på alle fire sider av hullet.

•Nail nye stykke kryssfiner til taket. Hvis du fjernet en hel kryssfiner panel fra taket, bare sette inn en ny 4-av-8 foot panel i hullet. Hvis du fjernet en liten del av panelet, kutt det nye panelet for hullet i taket. Bruk en sirkelsag. Kuttet kryssfinér til en størrelse 1/4 tommers mindre enn hullet i taket. Midtstiller kryssfiner over hull slik at det er en 1/8-tommers gap på alle sider av kryssfiner, og nagle nye kryssfinér til sperrene under. Space neglene 6 inches hverandre rundt kantene av kryssfiner panelet og 12 inches hverandre gjennom midten av panelet.

Tips og advarsler

  • Forsiktig, tålmodig og sakte når du står på taket av garasjen for å unngå ulykker.
  • Bruk vernebriller når du arbeider med en sirkelsag.